• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
 • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
 • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
 • Facebook de Tarragona Cultura
 • Twitter de Tarragona Cultura
 • You Tube de Tarragona Cultura
 • Instagram de Tarragona Cultura
 • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 La Capsa Ambulant d'Artistes presenta el Taller 'DE-genera't!', amb Txus Garcia

La Capsa Ambulant d'Artistes presenta el Taller 'DE-genera't!', amb Txus Garcia

15/05/2015

El dissabte dia 23 de maig d'11h a 13'30 h al Teatre El Magatzem de la Cooperativa Obrera, l’artista performer Txus Garcia oferirà el taller DE-genera’t! de cabaret-queer dins les activitats programades com a “accions paral·leles” de la Capsa Ambulant d'Artistes. Un projecte de mediació del Teler de Llum-Centre d'Art Tarragona. El taller es fa en col·laboració amb la Mostra de Teatre Jove organitzat per l'Àrea de Cultura i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona.

Txus Garcia és una rapsoda queer que conjuga mala llet i tendresa en les seves performances. Mitjançant un verb irreverent i humorístic explora la realitat que hi ha més enllà de la ficció de la identitat imposada i juga amb el sexe i el gènere. El seu cabaret vital per a adults pretén destruir el binarisme i l’homogeneïtat per mostrar-nos la nuesa del que som com éssers humans bàsics: pell i cor.

Fer d’actor o actriu no vol dir maquillar-se, disfressar-se, aprendre's un paper i fer gestos exagerats. Fer d’actor o actriu vol dir ser lliure, honest, alegre, coherent, conèixer-se un mateix, alliberar-se dels límits personals i aprendre a comunicar-ho als altres. Per fer d’actor o actriu, cal SER, RIURE i VIURE. El cabaret queer com a tècnica d’aprenentatge teatral pretén fer reflexionar sobre els rols i les etiquetes imposades pel gènere social i treballar-les de manera trencadora, subversiva i divertida.

Programa:

 1. Consciència cos, moviment, postura
 2. Respira’t, escolta’t, musica’t!: respiració, veu, ritme
 3. ACTUA’T!: Tècniques bàsiques de desinhibició queer i art teatral.
 4. Petit espectacle final (performance segons els resultats del grup)


L'activitat és gratuïta amb aforament limitat i prèvia inscripció capsambulant@gmail.com

Més informació: http://capsambulant.wordpress.com

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal