Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 La Capsa Ambulant d'Artistes presenta Mènsula Studio a la plaça del Rei

La Capsa Ambulant d'Artistes presenta Mènsula Studio a la plaça del Rei

La Capsa Ambulant d'Artistes presenta Mènsula Studio a la plaça del Rei

Aquesta és la tercera acció d'aquest projecte de mediació d'El Teler de Llum, el centre d'art de Tarragona
14/11/2014


Aquest dissabte dia 15 de novembre a les 12 h del migdia a la plaça del Rei de Tarragona es realitzarà la tercera acció pública de la Capsa Ambulant d'Artistes, un dels projectes de mediació d'El Teler de Llum - Centre d'Art de Tarragona. La Marta, en Txomin, l'Albert i en Pep, integrants de Mènsula Studio, sortiran de la Capsa Ambulant d'Artistes per explicar-nos què fan. Però no estaran sols, els acompanyaran Joan Pascual (director l'Aula de Teatre de la URV i Zona Zàlata), Miguel Figini (somelier i expert en vins catalans) i Lluc Queralt (fotògraf i artista anterior).

Sobre Mènsula Studio
A Mènsula fan moltes coses; il·lustren, dissenyen, fan fotografia, webs, editen..., però aquest dissabte, de totes aquestes coses, ens centrarem en una de molt especial: el disseny d'etiquetes per a vins i olis. Veurem l'art contemporani aplicat a l'empresa i com n'és d'important que un bon vi vagi acompanyat d'una bona imatge.
Més info sobre Mènsula: http://www.mensula.cat/

Descripció del projecte
Aquest és un projecte de mediació de El Teler de Llum, on es desenvolupen dos tipus d’accions de mediació: d’una banda les Accions públiques i de l’altra les Accions paral·leles o pla pedagògic. En les Accions públiques la Capsa viatja a diferents llocs de la ciutat per mostrar el seu interior a un públic que descobreix i participa. Aquestes accions pretenen donar a conèixer l’artista a través de la seva pròpia veu, la de la seva obra i altres veus que enriqueixen el contingut del discurs.

En les Accions paral·leles es desenvolupa el pla pedagògic del projecte: tallers que generen experiències d’ensenyament–aprenentatge amb l’art contemporani com a punt de partida. Aquestes accions ofereixen uns recursos adaptats a cada un dels centres als quals anirà la Capsa (escoles, instituts, la presó, centres de menors, casals de gent gran…), amb l’objectiu que tothom prengui consciència de la seva pròpia capacitat d’expressió.

Les accions paral·leles amb Mènsula Studio es desenvoluparan a l'Escola Torreforta i la Universitat Rovira i Virgili.

Apropar l'art contemporani a tothom, el valor de la descoberta
La Capsa Ambulant d'Artistes es basa en la sorpresa i la descoberta per tal d'apropar artistes contemporanis i la seva obra a tota mena de públic; es pretén crear experiències positives entorn l'art on la curiositat i la interacció vertebrin la narració.

> Més informació: http://capsambulant.wordpress.com/

Segells de reconeixement d’administració oberta