Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 La Fundació Mútua es compromet, una vegada més, amb la cultura de Tarragona

La Fundació Mútua es compromet, una vegada més, amb la cultura de Tarragona

La Fundació Mútua es compromet, una vegada més, amb la cultura de Tarragona

Josep Fèlix Ballesteros i Joan Josep Marca Torrens han signat el conveni de col·laboració per a 2015
La Fundació Mútua es compromet, una vegada més, amb la cultura de Tarragona Joan Josep Marca i Josep Fèlix Ballesteros formalitzant el conveni de col·laboració durant 2015
24/03/2015

Un any més, la Fundació Privada Mútua Catalana i l’Ajuntament de Tarragona han signat el seu compromís a treballar conjuntament per la cultura i el foment dels esdeveniments culturals més rellevants de la ciutat.

D’una banda, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i de l’altra, el president de la Fundació, Joan Josep Marca Torrents, han signat el conveni de col·laboració per aquest any 2015.

D’entre els actes més rellevants, la Fundació Mútua col·laborarà en la programació per a activitats familiars del Festival Tarraco Viva; en la programació i activitats paral·leles de les òperes que es poden veure a les diferents temporades dels Teatres de Tarragona; en la programació musical del Festival Internacional de Dixieland i en les activitats artístiques d’El Teler de Llum.

L’alcalde de Tarragona ha agraït una vegada més aquesta col·laboració i ha destacat que “els projectes público-privats són molt interessats i donen un suport molt destacat al dia a dia de l’activitat, en aquest cas, cultural, per la que es destaca la ciutat, com és principalment el Festival Tarraco Viva”. La Fundació Privada Mútua Catalana és una entitat sense ànim de lucre, que té per objecte promoure i fomentar el conreu i la difusió de la cultura i les arts a l’àmbit territorial històric de Tarragona. La Fundació signa convenis de col·laboració amb entitats i associacions que despleguen activitats socials, culturals, docents, econòmiques, jurídiques, filantròpiques i d’estudi científic. La Fundació també patrocina directament activitats de caràcter cultural.

Segells de reconeixement d’administració oberta