• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 La Pirotecnia Zaragozana obrirà el 25è Concurs Internacional de Focs Artificials 2015

La Pirotecnia Zaragozana obrirà el 25è Concurs Internacional de Focs Artificials 2015

La Pirotecnia Zaragozana obrirà el 25è Concurs Internacional de Focs Artificials 2015 La tinent d'alcalde de Cultura, Begoña Floria, amb Xavier Gonzalez (Ajuntament), Noe Rosell (dissenyadora), Dani Montero (comissió tècnica) i un representant de Pirotecnia Tomás. Foto: Laia Marín
Enguany se celebrarà del'1 al 4 de juliol
29/04/2015

La 25a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona que avui s'ha presentat i que durarà quatre dies comptarà enguany amb la participació d’una pirotècnia estrangera, concretament una italiana, una de Saragossa, una de Castelló i una de València. Se celebrarà de l’1 al 4 de juliol a les 22.30h.
Aquest matí s’ha dut a terme la roda de premsa de presentació i sorteig de l’ordre de les pirotècnies; així com la presentació de la imatge del cartell d’enguany que és obra del dissenyadora tarragonina Noemí Rosell.
Per al concurs d’aquest 2015 s’han presentat un total de 15 empreses, 10 d’estatals i 5 d’estrangeres i la tria de les definitives s’ha fet una vegada a càrrec d’una comissió tècnica i seguint la normativa del concurs.

Cartell Concurs Internacional de Focs Artificials 2015El resultat del sorteig ha estat  el següent:

El Concurs segueix comptant amb el suport, l’aposta i la sensibilitat que han demostrat els col·laboradors com són els Ajuntaments de Granollers i Bilbao amb qui el concurs de Tarragona comparteix part dels premis i premiats; als patrocinadors, REPSOL i EMATSA; a l’Associació de Restauradors de la Part Alta (que manté els seus Sopars sota els Focs, al passeig de les Palmeres per 7è any consecutiu) i la ciutadania en general, que sempre ha demostrat el seu interès i recolzament en aquest concurs.

Comparteix

arxivat sota:

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal