• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 La XXVI edició del Concurs de Castells se celebrarà els dies 25 de setembre i 1 i 2 d’octubre

La XXVI edició del Concurs de Castells se celebrarà els dies 25 de setembre i 1 i 2 d’octubre

La XXVI edició del Concurs de Castells se celebrarà els dies 25 de setembre i 1 i 2 d’octubre Foto: David Oliete - Concurs de Castells
Tindran dret a participar les 42 colles millor classificades al Rànquing Estrella Concurs
26/11/2015

La XXVI edició del Concurs de Castells de Tarragona ja està marcat en el calendari casteller de l’any vinent. Concretament, se celebrarà els dies 25 de setembre i 1 i 2 d’octubre de 2016. Tal i com s’ha fet sempre, la cita s’ha programat pel primer cap de setmana d’octubre i, tot i caure molt aviat en el calendari, en cap cas s’ha plantejat la possibilitat d’endarrerir-lo al següent cap de setmana per tal de no interferir en la resta del calendari casteller tradicional que durant el mes d’octubre acostuma a estar farcit de diades.

Així doncs, el dissabte 1 a la tarda i el diumenge 2 d’octubre al matí es desenvoluparan les jornades castelleres a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona, mentre que l’anterior diumenge, dia 25 de setembre, la cita serà, per segona edició consecutiva, a la plaça del Castell de Torredembarra.

Tindran dret a participar al XXVI Concurs de Castells les 42 colles millor classificades al Rànquing Estrella Concurs, que comptabilitza les actuacions realitzades des de l’1 de setembre de 2015 fins al 31 d’agost de 2016. És a dir, 12 colles actuaran a Torredembarra, 18 durant la primera jornada a la TAP i 12 durant la segona jornada en aquest espai.

A hores d’ara l’organització del certamen ja està treballant en la preparació de l’edició del 2016 per tal de millorar diversos aspectes logístics respecte a l’anterior edició.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal