Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 Leo Harlem i Dani Delacámara al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el 7 de desembre

Leo Harlem i Dani Delacámara al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el 7 de desembre

Leo Harlem i Dani Delacámara al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el 7 de desembre

Presentaran el seu espectacle #trendintronching
11/11/2014

#Trending (Tendència, recomanació) Tronching (que et vas a partir de riure). Aquestes són les dues premisses amb què neix #trendingtronching, l'últim espectacle que presentaran Leo Harlem i Dani Delacámara el proper 7 de desembre a Tarragona.

#trendingtronching és més que un espectacle d'humor. És una forma de veure i entendre la vida que ens mostra l'eterna lluita entre el clàssic i el modern, l'etern i l'passatger. A través dels seus monòlegs i gags, els dos humoristes ens faran reflexionar sobre el que vam ser, el que som i el que podem arribar a ser.

Conegut per la seva participació en programes de televisió de gran audiència com "El Club de l'Acudit", "El Club de la Comèdia", "L'Hora de José Mota" o "Sé lo que hicisteis", Leo Harlem compartirà escenari amb Dani Delacamara, humorista i guionista de nombrosos èxits a la ràdio i la televisió.

Tots dos conformen una parella formidable, capaç de fer desternillar de riure al públic, com ja van demostrar amb l'anterior espectacle "Què hi ha de nou?", Que va esgotar les localitats de múltiples teatres a tot el país.

Les entrades per a la funció de #trendingtronchingque tindrà lloc al Palau de Congressos de Tarragonael pròxim 7 de desembre es poden comprar a www.tuticket.org, a les botigues Discos Arsis de Tarragona i Discos Qui'k de Reus.

Segells de reconeixement d’administració oberta