Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 Les propostes de maig a la Capsa de Música

Les propostes de maig a la Capsa de Música

Les propostes de maig a la Capsa de Música

Cinema debat i rock de casa
08/05/2015

L'Associació de Músics de Tarragona ha preparat un seguit de propostes durant el mes de maig a la Caspa de Música.

 

Capsa i Cinema Rock

EASY RIDER, dia 14, a les 20h cinema, preu: 2€ amb consumició mínima obligatòria.
Easy Rider (Dennis Hopper, 1969). La pel·lícula que va inaugurar el “nou Hollywood” i, de pas, un nou concepte de banda sonora; que no té a músics com a protagonistes però que és un retrat de la cultura rock i de la contracultura de finals dels anys 60.

Capsa i Debat
UN DIA SENSE MÚSICA, dia 20, a les 20h, gratuït.
l'Associació de Músics de Tarragona (aMt) organitza una taula rodona amb el títol: Política cultural: de la gestió local a l'IVA.
L'acte s'emmarca dins la jornada reivindicativa en contra de l’actual IVA i a favor d'un IVA cultural reduït, Un dia sense música, i coincidint també amb la campanya de les pròximes eleccions municipals.

Capsa i Rock-Pop-Celta
SAL 150, dia 23, a les 22h, presenten el seu nou disc Planeta Cuadrado. Preu: 4€ anticipada, 10€ anticipada+CD o 6€ a taquilla.
Aquest disc representa la consolidació i una passa endavant en la trajectòria de la banda. Ha estat gravat i mesclat per Ramón Berlanga a Oxigen Studis de Vila-rodona sota la producció de Pemi Rovirosa, de Lax 'n’ Busto. Planeta Cuadrado és un disc fresc i dinàmic amb cançons que parlen principalment d' amor, lluita i esperança en tot el sentit de la paraula. Podem trobar des de temes que conviden a la reflexió fins a alguns més informals com el que dóna títol al CD.

SAL150 són: Miguel Lara (veu, violí i mandolina), Rosa Burguera (veu i teclat), Damián García (guitarra elèctrica), Cristóbal Varo (guitarra acústica i elèctrica), Héctor Sanz (baix) i Daniel Martínez (bateria).

Segells de reconeixement d’administració oberta