• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 L'Espai Jove Kesse convida els joves a més de 15 activitats aquest Nadal

L'Espai Jove Kesse convida els joves a més de 15 activitats aquest Nadal

Els dies 22, 23 i del 27 al 30 de desembre arriba la 4a edició del Casal x Nadal "Obert per vacances"
16/12/2015

 

La 4a edició del Casal x Nadal “Obert per vacances" comença el proper dia 22 de desembre amb més de 15 activitats i dos dies més de programació pel que fa a l'any passat. Les activitats es faran els dies 22, 23 i del 27 al 30 de desembre a l’Espai Jove Kesse. La consellera de Joventut, Ivana Martínez, explica que “es tracta d’una programació variada i gratuïta, fruit de l’esforç permanent de les entitats i col·lectius que participen activament durant tot l’any i que està pensada a donar a conèixer els recursos que ofereix l’Espai Jove Kesse als joves”.

El Casal x Nadal activa cada dia una activitat d’interès. El dia 22 comencen els tallers de cuina creativa en els quals s’elaboren galetes i dolços de Nadal. L’endemà tindrà lloc la lliga de campions FUTSAL arbitrada pel col·lectiu Futsal Formació. Després del descans de Nadal i Sant Esteve, l’Espai Jove Kesse dedica un intens homenatge al 30è aniversari de la icona dels videojocs “Super Mario Bros” amb un torneig, un taller de videojocs, un taller de hama bead i la visita del Dr. Óculus amb el seu casc de realitat virtual.

El dia 29 de desembre tindrà lloc el Kesse Dj's Festival de la mà del jove creador Enzo Conigliaro acompanyat dels DJ's de Magnetica Events. El darrer dia, 30 de desembre, l’entitat Bubble Football Tarragona instal·la a l’espai esportiu del casal de joves les seves bombolles d’aire en què els joves podran provar les xocants habilitats d’aquest esport innovador.

Les activitats compten amb la col·laboració i assessoria de Magnetica, Futsal Formació, Bubble Football Tarragona, Rebeca Sánchez, Cooperació Tarragona, Petits Enginyers, Fundació Xarxa, AEIG Alverna, Genovesa Narratives Teatrals, Arnau Casanoves i Jess Rojals.

L’Espai Jove Kesse durant les vacances de Nadal estarà obert cada tarda. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil. L’equipament juvenil tornarà a obrir el 12 de gener de 2016 en horari habitual i de dimarts a dissabte.

 

Accés al dossier de premsa del Casal x Nadal.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal