• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 L'Espai Turisme presenta l'exposició #Fotodeldia 2014 amb el recull de 365 imatges

L'Espai Turisme presenta l'exposició #Fotodeldia 2014 amb el recull de 365 imatges

L'Espai Turisme presenta l'exposició #Fotodeldia 2014 amb el recull de 365 imatges Foto guanyadora abril 2014. Autor: Marc Casanovas
Els visitants de la mostra podran triar, amb els seus vots, la millor imatge de 2014 entre les 12 vencedores de cada mes, i optar a diversos premis juntament amb l’autor de la fotografia
26/02/2015

S’ha inaugurat a l’Espai Turisme l’exposició #Fotodeldia 2014, que es podrà visitar fins al 31 de març. La mostra, la segona edició d’aquest concurs popular a les xarxes socials Instagram i Facebook de Tarragona Turisme, és un recull de les 365 imatges seleccionades al llarg de 2014, una per cada dia de l’any.

Els visitants de l’exposició podran triar, entre les dotze imatges guanyadores de cada mes, la millor foto de l’any 2014. Tant el públic, a través d’un sorteig, com l’autor de la millor instantània de l’any passat, podran guanyar un àpat per a dues persones i una visita guiada sorpresa a Tarragona.

La regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton, ha destacat que “el concurs de la foto del dia és original de Tarragona, i per a nosaltres és un èxit rebre la felicitació de moltes persones, entitats, empreses i ciutats, i això ens omple d'orgull. Però el que valorem més és que, dos anys després, hem començat la tercera edició amb més força, més fotos i més impacte a les xarxes. Crèiem que no hi havia res més a fotografiar i ens vam equivocar. Cada dia és diferent, la llum varia segons l’estació, el dia i l’hora, i cada imatge és singular i genuïna”.

Anton també ha destacat que les imatges amb més impacte del 2014 “van superar les 20.000 visualitzacions, van recaptar prop de mil vots, van originar més de trenta comentaris i van ser compartides a unes 200 pàgines o perfils. L’efecte viral de la majoria de fotografies és una vertadera bogeria”, ha dit.

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona va iniciar el concurs de la #Fotodeldia l’1 de gener de 2013, i actualment ens trobem a la seva tercera edició. El mètode per participar és obert a tothom que tingui un perfil a Instagram i a Facebook. L’únic que ha de fer és etiquetar les imatges de la ciutat amb el hastag #Tarragona i esperar que la seva imatge sigui triada. Cada dia se selecciona una fotografia amb aquesta etiqueta i es penja a la pàgina de Facebook de Tarragonaturisme i a partir d’aquí són els seguidors de la pàgina en català –la xarxa amb més seguidors– els encarregats de votar les imatges que més els agraden, fins que el dia 4 del mes següent es tanca la votació i es procedeix al recompte de vots per proclamar la foto guanyadora del mes.

El repte de la #fotodeldia continua aquest 2015.

Més informació a www.tarragonaturisme.cat

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal