• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 Nova intervenció artística en el marc del projecte El Batec del Temps

Nova intervenció artística en el marc del projecte El Batec del Temps

Nova intervenció artística en el marc del projecte El Batec del Temps Foto: Mauri
El fotògraf i videorealitzador Rubén Perdomo se centrarà en l’Amfiteatre de Tarragona
11/03/2015Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la nova intervenció artística d’El Batec del Temps, un projecte 3.0 liderat per les àrees de Cultura i Patrimoni. Es tracta del treball que durà a terme el fotògraf i videorealitzador Rubén Perdomo i que farà a l’Amfiteatre de Tarragona, sota el títol d’Estrats, al·ludint clarament a allò que fa únic aquest recinte patrimoni mundial de la humanitat: la inclusió en un únic espai de diverses capes d’història. El proper mes de maig se’n podran veure els resultats tot i que a partir d'avui mateix el seguiment del treball ja es podrà fer via Instagram (@elbatecdeltemps) i la web d’El Batec del Temps.

RGP0617-min.jpgEl Batec del Temps ja va dur a terme el 2014 amb les intervencions de Pep Escoda, Marta Richardson i Abelardo Castellet, que van treballar al Fòrum de la Colònia i al Circ romà (treballs que es poden gaudir permanentment al web i que els visitants es troben als recintes mitjançant codis QR), mentre que enguany serà el torn de Rubén Perdomo. Les intervencions artístiques fetes en el marc d’El Batec del Temps estan ideades pels seus creadors tenint en compte que el seu context natural de vivència serà Internet.

De la mateixa manera, quan al maig es presenti presencialment la resta del treball, es faran públiques al web la peça audiovisual i una sèrie de galeries fotogràfiques artístiques, entre altres materials documentals relacionats amb el recinte i el creador.

El Batec del Temps està impulsat per Tarragona Cultura (el programa 3.0 de les àrees de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament) i coorganitzat pel Museu d’Història de Tarragona.


> Per a més info vegeu el dossier de premsa

Comparteix

arxivat sota: ,

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal