Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 'Pasaje a los tiempos', un repàs per les millors bandes sonores, al Palau de Congressos

'Pasaje a los tiempos', un repàs per les millors bandes sonores, al Palau de Congressos

'Pasaje a los tiempos', un repàs per les millors bandes sonores, al Palau de Congressos

Actuació de l'orquestra Universal Symphony el proper 8 de maig
20/04/2015

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà, el proper 8 de maig a les 21 hores, l’espectacle “Pasaje a los Tiempos” interpretat per l’orquestra Universal Symphony, una representació de les millors bandes sonores de la història. Podrem sentir la música d’ “Star Wars”, “Titanic”, “Pirates del Carib”, “Allò que el Vent s’endugué”, “Joc de Trons”, “La llista de Schindler”, o “Gladiator”, entre d’altres. “Pasaje a los tiempos” és, a més, un espectacle audiovisual amb una impressionant posada en escena farcida d’efectes especials, projeccions en 3D sobre pantalles gegants i esdeveniments que sorprendran l’espectador.
L’espectacle ens permetrà endinsar-nos durant dues hores en el clima de les pel·lícules, i podrem veure una orquestra simfònica en directe immersa en un vaixell de pirates, sentir-nos com un gladiador dins d’un amfiteatre o visionar l’atac enemic de la guerra de les galàxies.
Universal Symphony està encapçalada pel brillant director d’orquestra José Martínez Colomina i la companyia la integren exclusivament músics professionals, molts ells professors d’escoles superiors de música.
Les entrades per l’espectacle ja estan a la venda a www.taquillaweb.es i a les botigues Shiva Music (C/ Cós del Bou, 15 de Tarragona) i Discos Qui’k (C/ Sant Joan, 16 de Reus) a un preu d’entre 22 i 44 € (despeses de gestió no incloses).

Segells de reconeixement d’administració oberta