Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 Programació Capsa de Música - abril 2015

Programació Capsa de Música - abril 2015

Programació Capsa de Música - abril 2015

Es presenta un nou projecte musical, un nou cicle de cinema rock i un curs formatiu tècnic
08/04/2015

 

Capsa i Rock
De bons esmorzars surten bones propostes. Aquest és el cas del guitarrista Quim Sugrañes, el bateria Tomàs Alija i el cantant i baixista Ramon Romeu. Van començar trobant-se per tocar i passar-s’ho bé fent temes, entre d’altres de The Police, i ara, tres mesos després, pugen a l’escenari de la Capsa de Música per presentar la seva proposta en públic: Reggatta de Blanc.

Tindrà lloc l’11 d’abril a les 23 h. Tot i que veure’ls junts serà una novetat, no ho és així el gran bagatge dels seus components, que durant dècades han participat en una llarga llista de grups com Lily & Tierra Virgen, Locomoción, Canela Fina, Doble R, Tapas Band, Petrel, Hertz, Rpm, No lo sé!, Companyia de Música al Tuntún o Ramrom. Com a presentació del Dia Internacional de la Música, aquesta formació servirà d’aperitiu per a l’espectacle del 20 de juny i al mateix temps per animar altres companys músics a participar-hi. El preu del concert és de 5 € amb consumició mínima inclosa.

Capsa i Cinema Rock
L’aMt enceta a la Capsa de Música un nou cicle de projeccions de pel·lícules de cinema connectades amb la música pop i rock, en versió original subtitulada i que tindrà un caràcter mensual. Per començar aquesta nova proposta, el 16 d’abril a les 20 h es projectarà This is Spinal Tap (Rob Reiner, 1984). Aquest film segueix la gira nord-americana d’una fictícia banda de hard rock. Preu: consumició mínima obligatòria.

Capsa i Formació
L’aMt, juntament amb l’empresa de so i llum Rock & Clàssics, han organitzat una interessant jornada tècnica formativa, per descobrir-nos els misteris de l’àudio i llum. Tindrà lloc el 25 d’abril, de les 10 del matí fins a les 14 h. Coneixerem el nou equipament de la Capsa de Música i la jornada serà impartida pel reconegut tècnic Oriol Pagès de Rock & Clàssics. Aquest clínic enceta la programació anual formativa de l’aMt, que continuarà durant els següents mesos, com una part molt destacada del projecte de l’associació.

El clínic és gratuït per als socis actius de l’aMt. Per a la resta de persones interessades, té un preu de 10 € amb inscripció prèvia mitjançant formulari al web: www.musicstgn.com o bé demanant informació directa a: comunicacio@musicstgn.com / oam@musicstgn.com / Tel.: 629 767 713.

Segells de reconeixement d’administració oberta