• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 Programació del mes de desembre a la Capsa de Música

Programació del mes de desembre a la Capsa de Música

Les escoles i les noves músiques són l'aposta per aquest últim mes de l'any
02/12/2015

La Programació estable de l’aMt presenta noves músiques en directe i un nou cicle formatiu, Escoles a la Capsa, per aquest mes de desembre a la Capsa de Música a l’Espai Tabacalera de Tarragona. 

> Dijous 10 de desembre a les 20h
CAPSA I CINEMA ROCK

Backbeat (Ian Softley, 1994). Com John, Paul i George es van convertir en els Beatles a Hamburg. Banda sonora amb el repertori Beatle primitiu de clàssics del rock reinterpretat per músics de Sonic Youth, Nirvana, REM o Soul Asylum. Consumició mínima obligatòria.

> Dissabte 12 de desembre a les 23h
CAPSA I MATH ROCK

Els nous actuals i trencadors sons arriben a casa nostra amb una primerenca edició del Capsa Math Rock amb les formacions Xavi Reija “Xadu” + Euler. El conegut baterista Xavi Reija i la seva nova aposta sonora de Math metal jazz and fuzzy fusió, anomenat “Xadu”, amb el guitarrista Dusan Jevtovic. Després la banda de casa nostra, els Euler, amb el seu particular estil que veu del estils com ara el stoner, alternative i metall en català. Totes dues bandes, es mesclaran amb una nit molt especial i d’alt octanaje i virtuosisme musical. Gratuït

> Divendres 18 de desembre al matí
CAPSA i FORMACIÓ

Nou projecte Escoles a la Capsa, una iniciativa d’apropament de les escoles de la ciutat i barris de Tarragona a l’equipament municipal. Aquesta és una fita important ja que una de les bases del treball de l’aMt és generar nous discursos musicals i sobretot nous públics, com ara en aquest cas, el que enceten, de la mà de l’escola Bonavista i la visita dels seus alumnes de cicle superior per gaudir i conèixer l’espai, aprenent les múltiples possibilitats que ofereix la Música i la Capsa de Música.

> Dissabte 19 de desembre a les 23h
CAPSA I PROGRESSIU

Presentem el rock progressiu i simfònic, amb una de les bandes més rellevants del moment, son els Apple Smell Colour. El nom del grup està extret d'un vers de Cambra de la Tardor, del poeta reusenc Gabriel Ferrater. Un nou projecte musical encapçalat pel compositor i guitarrista tarragoní Lluís Barceló, amb músics tarragonins amb una dilatada trajectòria al món musical, que consoliden les creacions en les quals aquest veterà músic porta treballant des de fa dècades.

Amb influències de grups com ara Genesis, King Crimson, Pink Floyd o Steve Hackett, i que combina temes de caràcter més potent i agressiu amb cançons més properes al folk de Jethro Tull o al jazz dels primers treballs de Pat Metheny. Tot això amb l'imaginari propi de la banda i un ampli ventall de sons i instrumentacions, que donen a la seva proposta un caràcter dinàmic i molt versàtil.

L’entrada del concert és de 6€.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal