• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2015 Tarragona comença a somiar en la nit de Reis amb l’Auca de la Cavalcada

Tarragona comença a somiar en la nit de Reis amb l’Auca de la Cavalcada

L’auca i els cromos s’aconseguiran de manera gratuïta als centres cívics, Espai Kesse i diferents establiments de la Via-T
09/12/2015A partir del dia 15, els nens i nenes de Tarragona començaran a somiar en la nit més màgica de l’any, i és que a partir d’aquest dia i durant tot el Nadal, es podrà omplir i col·leccionar la primera auca de la Cavalcada dels Reis de la nostra ciutat.

L’auca consta de 24 cromos adhesius que, a partir dels seus versets i il·lustracions, expliquen al detall tots els elements de la nostra Cavalcada, des de les seves carrosses als seus veritables protagonistes: els Reis Mags.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat durant la seva presentació que “aquesta auca vol difondre en l’àmbit familiar i infantil de la ciutat de Tarragona la cavalcada de Reis així com posar en valor la cavalcada tarragonina, esdeveniment centenari omnipresent a la ciutat que ha passat per sobre de realitats polítiques, socials i econòmiques”. L’Alcalde també ha volgut destacar “la importància que accions com aquesta tenen per facilitar les relacions socials entre els tarragonins mitjançant el mecanisme de la cerca de cromos, fet que implica a gran quantitat de ciutadans i entitats”.

S’han editat 1.500 unitats de l’auca que es podran recollir de manera gratuïta a partir del proper dia 15 de desembre i fins al proper 7 de gener a l’Espai Jove Kesse i als Centres Cívics de la Part Alta, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Torreforta. Dels 24 cromos que conformen l’auca s’han editat 48.000 exemplars (2.000 de cada cromo) i es podran adquirir, també de franc, en diferents establiments de la Via-T així com a Tac 12 i a Tarragona Ràdio.

Cada establiment que hi participa facilitarà a la seva porta la informació del cromo que reparteix. A banda, a l'apartat web de http://cultura.tarragona.cat es troba la relació dels diferents comerços i  número de cromo per fer més fàcil la realització de l’auca col·leccionable.

L’auca, que compta amb el patrocini de BASF, ha rebut l’assessorament tècnic de la Comissió de Treball de la cavalcada de Reis de Tarragona. L’auca és obra dels tarragonins Dani Pena i Josep Suriguera (Garamond).

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal