Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2015 Tarragona recupera la revetlla de Sant Joan i dóna més rellevància a la festa del foc

Tarragona recupera la revetlla de Sant Joan i dóna més rellevància a la festa del foc

Tarragona recupera la revetlla de Sant Joan i dóna més rellevància a la festa del foc

La revetlla es realitzarà a la Rambla Nova, tocant al Balcó del Mediterrani
20/05/2015

Avui s’ha presentat en roda de premsa la programació al voltant de la Festa de Sant Joan i dels tradicionals actes al voltant del foc; així com la diada castellera. D’una banda, la tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Begoña Floria, ha volgut destacar la rellevància que pren el foc; ja que passa ser “el nucli vertebrador de la nit de Sant Joan”, recuperant més espai itinerant i més força.

Totes les bèsties de foc de la ciutat, junt amb el Ball de Diables, la Colla de Diables Voramar i els acompanyants convidats enguany: els Diables del Morell i la Colla de Diables de les Borges del Camp sortiran a partir de les 23h des de la Plaça de les Cols i seguiran per Major fins arribar a la Rambla Nova, davant del Teatre Tarragona on faran la carretillada final, que donarà pas a la revetlla.

Floria també ha destacat, en aquest sentit, la recuperació de la revetlla, que amb aquest canvi dels elements de foc, també es farà al tram final de la Rambla Nova, tocant al Balcó del Mediterrani, amb l’actuació de la Ghetto Orquestra.

A la celebració d’enguany, també s’hi sumen el desvetllament nocturn dels ninots de les foguerades la nit del dissabte 20 de juny i la ja consolidada arribada de la Flama del Canigó a la ciutat que es desenvolupa, com és tradicional, al Serrallo.

A més, aquest any els Xiquets de Tarragona se sumen a la celebració de la nit més curta de l’any, amb una proposta d’activitats infantils a la tarda i una sessió de DJ’s a la nit, a la plaça del Rei.

La Diada castellera de Sant Joan, de dimecres 24 de juny, tindrà lloc a la plaça de la Font la tradicional diada Castellera amb les 4 colles de la ciutat.

Accés al programa complet de Sant Joan

Segells de reconeixement d’administració oberta