Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 BBVA i CX signen un conveni doble de col·laboració amb l'Ajuntament de Tarragona

BBVA i CX signen un conveni doble de col·laboració amb l'Ajuntament de Tarragona

BBVA i CX signen un conveni doble de col·laboració amb l'Ajuntament de Tarragona

L’aportació és específica per la festa major de Santa Tecla i per al Concurs de Castells d’enguany
20/07/2016

Aquest matí l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i Xavier Queralt, conseller delegat de CatalunyaCaixa i representant del Grup BBVA a Catalunya, han signat dos convenis de col·laboració i patrocini per a dos esdeveniments de la ciutat, com són la festa major de Santa Tecla 2016 i El Concurs de Castells d’enguany.

Des de l’entitat financera, Xavier Queralt ha remarcat que la col·laboració amb l’Ajuntament és una clara traducció de la banca de proximitat lligada al foment de les entitats locals i arrelades al territori. L’aposta de BBVA i CX és, segons Queralt, “estar al costat del territori i de les persones, en aquest cas donant suport a aquestes dues accions amb tanta tradició a la ciutat de Tarragona”.

BBVA i CX fan una forta aposta a la demarcació de Tarragona mantenint el vincle especial que les uneix. L'històric arrelament de CX a la província és latent al dia a dia, tant pel servei financer com pel compromís amb les seves entitats, apostant per l'impuls d'esdeveniments culturals, esportius i populars que contribueixen a potenciar i promocionar el territori. Així doncs, aquest compromís de l'entitat és un dels pilars d'aquests acords de col·laboració signats avui.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde ha reiterat un cop més la importància de la col·laboració de les entitats privades, institucions i empreses, que “creuen en el que fem i valoren la vigència d’esdeveniments tan destacats que perduren en els anys”. Així mateix Ballesteros ha agraït l’assistència de part de l’equip directiu de CatalunyaCaixa i BBVA avui a la signatura i els ha convidat a assistir a ambdós actes per veure d’aprop “el fort sentiment tarragoní i de pertanyença amb que vivim la nostra festa i els nostres castells”.

A l’acte de signatura també hi ha assistit la consellera de Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria; Daniel Gómez, director de Zona de Tarragona de CatalunyaCaixa; Joan Marín, director de Zona de Tarragona de BBVA i Jordi Mallol, coordinador de Comunicació a Tarragona.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta