Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Bowie i molt més a la Capsa de Música aquest juny

Bowie i molt més a la Capsa de Música aquest juny

Bowie i molt més a la Capsa de Música aquest juny

Propostes per gaudir de la música durant el mes
10/06/2016


Durant el mes de juny l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) celebra el Dia de la Música amb un concert tribut, aquest any dedicat a David Bowie, com ja hem estat anunciant. Però aquest mes la Capsa de Música acull molta més activitat: un parell de concerts més, cinema i altres propostes interessants.


Capsa i Cançó d’autor
Txus, Ian Lints i Trilobyte
11 de juny, 19 h, entrada gratuïta 

Triple proposta de música íntima i majoritàriament acústica.

Txus (Jesús Cano Canal), veterà de mil projectes (entre d’altres Z-30), des dels inicis sempre l’ha motivat la creació i interpretació de cançons que ara es plasma en aquest breu però intens concert en el que comptarà amb alguna col·laboració.

Ian Lints és un artista de folk-rock apassionat de la música de Bruce Springsteen i Damien Rice. D'arrels catalano-irlandeses i escandinaves, el seu estil desprèn pels quatre costats aquest aire malenconiós tan propi dels paratges del nord. Interpretarà  versions dels seus músics favorits i també temes del seu nou disc "Moving to west".

Trilobyte Trio format per tres músics veterans (Ramón Romeu, cantante i baixista), Quim Sugrañes (guitarra) i Josep Queraltó (guitarrista) que interpreten cançons del primer.Capsa i Cinema Rock
“Velvet Goldmine” (Todd Haynes, 1999)
16 de juny, 20.30 h, consumició mínima obligatòria

Com a  acte previ, el cicle s’afegeix a l’homenatge a David Bowie del Dia de la Música amb aquest retrat dels anys Glam amb personatges ficticis però amb clars ecos del Duc Blanc, Lou Reed o Iggy Pop.

Velvet Goldmine: https://www.youtube.com/watch?v=Kqd8ChJ5xLk
Capsa i Dia de la Música
Tribut a DAVID BOWIE
18 de juny, 23 h, entrada gratuïta

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) celebra el Dia de la Música des del 2007 amb un concert especial de tribut a un grup o solista de gran relleu històric, el repertori del qual és reinterpretat pels artistes socis de l’aMt.

En aquesta ocasió s’ha escollit com a homenatjat el recentment desaparegut músic britànic David Bowie. Una de les figures més eclèctiques, significatives i influents de la música popular. Un recorregut per la seva obra gràcies als Spiders from aMt: una desena llarga d'artistes i bandes de l'associació. 
 


Capsa i Jazz Club
MAX SUNYER TRIO
19 de juny, 19 h, entrada 5 € 

Torna el mestre de la guitarra i el jazz rock mediterrani a la seva casa de Tarragona, la Capsa, un espai ideal per escoltar les seves composicions, i ho fa acompanyat de dos dels músics més potents i talentosos de l’escenari del jazz actual dels Països Catalans: Dan Arisa a la bateria i Toni Cuenca al baix. El trio interpretarà temes de Sunyer –alguns del seu últim disc “Illa imaginada”-, d’altres autors catalans i també algun estàndard de jazz. 

Segells de reconeixement d’administració oberta