Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Camera Musicae convida a Àngel Òdena per celebrar el seu 10è aniversari

Camera Musicae convida a Àngel Òdena per celebrar el seu 10è aniversari

Camera Musicae convida a Àngel Òdena per celebrar el seu 10è aniversari

El concert iniciarà la Temporada març-juny dels Teatres de Tarragona
02/03/2016

L’Orquestra Camera Musicae (OCM) de Tarragona ultima els detalls del seu desè aniversari, que celebrarà aquest dissabte 5 de març a les nou del vespre al Teatre Tarragona, amb la soprano Núria Rial i el baríton Àngel Òdena com a artistes convidats així com el Cor Jove de l’Orfeó Català que condueix Esteve Nabona. Sota la direcció de Tomàs Grau els 120 músics que hi haurà dalt l’escenari interpretaran el Rèquiem de Gabriel Fauré —l’obra amb la qual l’OCM es va presentar al públic fa una dècada— i la 4a Simfonia de Txaikovski.

Es tracta d’una ocasió única per escoltar el baríton tarragoní Àngel Òdena, una de les veus líriques del moment i amb una carrera internacional molt destacada, abans que canti Simon Boccanegra al Gran Teatre del Liceu. Aquesta és la primera col·laboració d’Òdena amb l’OCM mentre que Rial participa per segona vegada en una producció de l’Orquestra Camera Musicae. L’endemà diumenge, 6 de març, a les sis de la tarda, l’OCM interpretarà el mateix programa al Palau de la Música en el marc de la seva 4a temporada de concerts de producció pròpia al Palau.

El concert d’aquest dissabte al Teatre Tarragona és la tercera proposta del 3r cicle de l’OCM a Tarragona, que va arrencar el 25 d’octubre de 2015 amb el programa Mahler i els Kindertotenlieder interpretat al costat de la mezzosoprano Marta Infante. Aquest cicle finalitzarà el proper diumenge 17 d’abril amb La música aquàtica vista pel violinista i director Massimo Spadano, un programa amb peces de Haydn, Mozart i Händel. El concert del desè aniversari de l’Orquestra Camera Musicae a Tarragona està coorganitzat per Joventuts Musicals de Tarragona i obre la temporada de març – juny dels teatres de Tarragona.

> Programació mar-juny dels Teatres de Tarragona

 

Segells de reconeixement d’administració oberta