Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Cicle de cinema 'Dies de ràdio i periodisme: 30 anys de Tarragona Ràdio'

Cicle de cinema 'Dies de ràdio i periodisme: 30 anys de Tarragona Ràdio'

Cicle de cinema 'Dies de ràdio i periodisme: 30 anys de Tarragona Ràdio'

Tots els dijous, del 30 de juny al 28 de juliol, a CaixaForum Tarragona
Cicle de cinema 'Dies de ràdio i periodisme: 30 anys de Tarragona Ràdio' D'esquerra a dreta: La coordinadora dels actes del 30è aniversari de Tarragona Ràdio, Núria Cartanya; el director de CaixaForum Tarragona, Carles Marquès; la cinèfila, Esther Ferré, i el conseller i president de l’EMMT (Mauri)
23/06/2016

Tarragona Ràdio celebra enguany el seu 30è  aniversari amb un seguit d’activitats que comptem amb la col·laboració de diferents entitats com:  CaixaForum, la Biblioteca Pública de Tarragona i l’Arxiu municipal, entre d’altres, les quals  promouen activitats relacionades amb la ràdio i els mitjans de comunicació.

Amb motiu del 30è aniversari de l’emissora municipal Tarragona Ràdio, CaixaForum Tarragona dedica el seu habitual cicle de cinema d’estiu a pel·lícules relacionades amb el món del periodisme. Les projeccions tindran lloc tots els dijous, del 30 de juny al 28 de juliol, i estaran introduïdes per un comentari a càrrec d’Esther Ferré, cinèfila, col·laboradora de Tarragona Ràdio i coordinadora del cicle. Les pel·lícules seran:

30 juny 2016 (19:30h): Días de radio (Radio Days) .Director: Woody Allen. Guió: Woody Allen. USA, 1987. Durada: 85 minuts. Intèrprets: Mia Farrow, Dianne Wiest, Danny Aiello, Seth Green, Julie Kavner .

7 juliol 2016 (19:30h): El desafio: Frost contra Nixon (Frost/Nixon)  Director: Ron Howard. Guió: Peter Morgan. USA, 2008. Durada: 122 minuts. Intèrprets: Frank Langella, Michael Sheen, Rebecca Hall, Toby Jones, Kevin Bacon.

14 juliol 2016 (19:30h): El gran carnaval (Ace in the Hole) Director: Billy Wilder. Guió: Billy Wilder, Lesser Samuels, Walter Newman. USA, 1951. Durada: 111 minuts. Intèrprets: Kirk Douglas, Jan Sterling, Robert Arthur, Porter Hall, Frank Cady.

21 juliol 2016 (19:30h): Todos los hombres del presidente (All the President’s Men) Director: Allan J. Pakula. Guió: William Goldman (Llibre: Carl Bernstein i Bob Woodward). USA, 1976. Durada: 136 minuts. Intèrprets: Robert Redford, Dustin Hoffman, Jason Robards, Martin Balsam, Hal Holbrook.

28 juliol 2016 (19:30h): Philomena (Philomena) Director: Stephen Frears. Guió: Steve Coogan, Jeff Pope (Llibre: Martin Sixsmith).  Regne Unit, 2013. Durada: 98 minuts. Intèrprets: Judi Dench, Steve Coogan, Charlie Murphy, Simone Lahbib, Anna Maxwell Martin.

 

A més del cicle de cinema, també s’estan desenvolupant altres  activitats per a  celebrar l’aniversari de Tarragona Ràdio, com és el Club de Lectura coorganitzat amb la Biblioteca Pública de Tarragona. El  28 de juny,  a les 19 hores,  a la Biblioteca Pública hi haurà una trobada per comentar  el recull de contes En sintonia amb la presència d’alguns autors dels contes;  el 5 de juliol, a les 12 del migdia, a la secció infantil, hi haurà  un contacontes i taller de manualitats  sobre petites  històries de la ràdio.

Els actes s’allargaran fins a finals d’any amb activitats dins la Tardor literària,  la convocatòria d’un premi periodístic i una festa-concert que clourà la celebració. 

Segells de reconeixement d’administració oberta