Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Concerts, cinema i formació, propostes del desembre a la Capsa de Música

Concerts, cinema i formació, propostes del desembre a la Capsa de Música

Concerts, cinema i formació, propostes del desembre a la Capsa de Música

Aquest desembre l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) ofereix quatre propostes que barregen la música, el cinema i, de nou, visites escolars a La Capsa de Música.
05/12/2016

El diumenge 11 de desembre, a les 19.30 h, la Capsa de Música acollirà el doble concert de Gnaposs + Virgili and the Rivals. Gnaposs, alter ego de David Muñoz, que presentarà el seu cinquè disc, Gnaposs Groove. Agafant com a base el funk, el trio d’aquest reputat guitarrista salta còmodament d’estil a estil d’una manera electrificant, fresca y única. Funk, rock, blues, country, jazz i el que se’ls passi pel cap mentre improvisen. Obrirà la nit Virgili and The Rivals, power trio que parteix del folk i el blues per mesclar-lo amb rock, garatge i psicodèlia. Finalistes del DOTGN’16, presentaran el seu EP Contact. El preu de l’entrada és de 5 € amb consumició inclosa.

El cinema tornarà a tenir cabuda a la Capsa de Música el dijous 15 de desembre amb la projecció d’Inside Llewyn Davis, un film de Joel i Ethan Coen de l’any 2013. L’escena folk del Greenwich Village de Nova York a inicis dels 60 retratada magníficament pels germans Cohen en una pel·lícula que també és una reflexió sobre el talent i les oportunitats malbaratades. Guanyadora del Gran Premi del Festival de Cannes l’any 2013. La sessió començarà a les 20.30 h i l’entrada és gratuïta amb consumició mínima obligatòria.

Els alumnes de 5è de primària de l’Escola Bonavista visitaran la Capsa de Música de Tarragona el divendres 16 de desembre al matí dins del projecte Escoles a la Capsa, iniciat l’any passat entre l’aMt i les escoles de la ciutat i barris. Amb ell es vol fomentar el gaudi per la música com a mitjà d’expressió i comunicació i conèixer un espai multidisciplinar, aprenent de forma experimental les múltiples possibilitats que ofereix de la mà dels propis músics de la aMt.

L’última activitat de l’any a la Capsa de Música serà, el dissabte 17 de desembre a les 22 h, una nit de rock fusió, jazz, folk, música simfònica i paisatges sonors. Obrirà la nit On The Raw, supergrup instrumental barceloní que aposta per experimentar en diversos entorns i aprofundir en la recerca d’un so vibrant i emocional. Els seguiran els tarragonins AppleSmellColour, que s’acomiaden indefinidament dels escenaris amb aquest concert, pel qual han preparat moltes sorpreses. A més, els assistents rebran amb l’entrada una còpia del Capsa de Música Live Vol.1, primer disc d’una sèrie dels millors directes enregistrats a la sala, que en aquest cas és dels propis AppleSmellColour, enregistrat el passat desembre. L’entrada costa 10 €, i inclou una consumició i el CD de regal.

> Més informació www.capsademusica.com

Segells de reconeixement d’administració oberta