• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2016 Convocatòria per escollir la imatge gràfica del Concurs de Castells

Convocatòria per escollir la imatge gràfica del Concurs de Castells

Convocatòria per escollir la imatge gràfica del Concurs de Castells Foto: Joan Vidal - Finalista concurs fotogràfic Fan del Concurs 2014
Està adreçada especialment als professionals del disseny gràfic i la publicitat.
22/03/2016

L'Ajuntament de Tarragona convoca, per primera vegada, un concurs d'idees per a la imatge gràfica del XXVI Concurs de Castells. Totes les persones interessades, especialment els professionals dels àmbits del disseny gràfic i la publicitat, poden presentar les seves propostes de tècnica lliure. Aquesta serà la primera vegada que la imatge gràfica del Concurs de Castells s'escollirà a través d'un concurs obert a totes les persones interessades. Amb aquesta fórmula, el Concurs de Castells vol obrir les portes a les millors propostes creatives d’arreu del país.

Les propostes es poden presentar del 2 al 13 de maig a les dependències de l'OMAC o bé per correu postal. Tots els participants hauran de presentar els originals de quatre peces: un cartell, una banderola, un banner per suport digital i un disseny de mocador. Un jurat format per especialistes de l'àmbit de la imatge i del fet casteller escollirà l'obra guanyadora, que rebrà un premi de 3.000 euros. Entre les variables que valorarà el jurat destaca la capacitat de la proposta per projectar el Concurs de Casteller en els àmbits nacional i internacional.

Cal recordar que el Concurs de Castells té en aquests moments obert un altre concurs en l'àmbit gràfic. Es tracta del procés per escollir la samarreta oficial del certamen, que en aquesta ocasió també serà producte oficial de la marca “Castells. Colles Castelleres de Catalunya”.

Totes aquelles persones interessades en participar en aquest concurs d’imatge gràfica que tinguin alguna consulta a fer sobre les bases, poden fer-ho a través del telèfon 977 296 100/ext.6782.

> Bases del concurs d'idees per a la imatge gràfica del Concurs de Castells 2016

> Més informació sobre la imatge del Concurs de Castells

 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal