Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 El Castelloscopi arriba a Tarragona

El Castelloscopi arriba a Tarragona

El Castelloscopi arriba a Tarragona

Es tracta d'una instal·lació audiovisual que apropa els valors castellers
13/04/2016

Després de passar per Barcelona, Manresa i Valls, el Castelloscopi arriba ara a una de les grans ciutats castelleres tradicionals del país: Tarragona. I ho fa de la mà de l’Ajuntament i gràcies, un cop més, a la col·laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. En el marc de la Biennal de Castells, el Castelloscopi s’exhibirà del 20 d’abril a l’1 de maig a la Casa de la Festa i se n’impartirà el seu taller de forma gratuïta per a les escoles que s’hi hagin apuntat.

Sorgit dels Castellers del Poble-sec, el Castelloscopi és una instal·lació audiovisual única que permetrà apropar encara més als tarragonins i a les tarragonines els valors castellers i la immersió castellera total, ja que aquest projecte transmet les trenta-cinc mirades de les crosses a l’enxaneta. I no només això. També s’han programat vuit jornades del taller pedagògic que incorpora el Castelloscopi per a totes les escoles de la ciutat que s’hi inscriguin. El taller és gratuït.

Així doncs, durant dues setmanes Tarragona tindrà una cinquena colla castellera, aquesta actuant de forma permanent a la Casa de la Festa i visitable pel públic general els dissabtes 23 i 30 d’abril (de 10 a 14h i de 17 a 20h) i els diumenges 24 d’abril i 1 de maig (de 10 a 14h). Si sempre heu volgut saber què se sent al cor de la pinya, carregant el màxim castell possible o fent d’enxaneta, ara en teniu una nova oportunitat.

Per inscriure’s com a escola en els tallers: www.imaginautes.cat

Per a veure i compartir la mirada del cap de colla al Concurs de Castells de Tarragona: 22.castelloscopi.cat

 

Segells de reconeixement d’administració oberta