Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 El Concurs de Castells aconseguirà una gran projecció visual a Instagram

El Concurs de Castells aconseguirà una gran projecció visual a Instagram

El Concurs de Castells aconseguirà una gran projecció visual a Instagram

22 perfils destacats en retransmetran les seves vivències i ja s’ha obert un nou certamen fotogràfic participatiu
El Concurs de Castells aconseguirà una gran projecció visual a Instagram Foto anunci: David Oliete
28/09/2016


Les xarxes socials són un dels aparadors comunicatius i de projecció internacional més importants per al Concurs de Castells, tant des d’un punt de vista informatiu com des d’un punt de vista emocional i participatiu. Conscient d’aquest fet, enguany el Concurs de Castells torna a convocar un certamen fotogràfic a Instagram sota l’etiqueta #ElmeuConcurs, que compta un cop més amb el patrocini exclusiu d’Estrella Damm.

Per participar-hi, només cal pujar-hi les millors imatges relacionades amb el Concurs de Castells 2016 amb #ElmeuConcurs, posant l’etiqueta al títol de la imatge i mencionant-hi @estrelladamm i @tgncultura. El termini per participar-hi finalitza a les 23 h del 9 d’octubre. Posteriorment, el jurat, format per Dani Seró i Jon TC, farà una selecció de cinc imatges finalistes i les tres guanyadores es decidiran mitjançant els vots que les imatges seleccionades rebin al perfil d'Instagram de @tgncultura.

Es concediran 3 premis especials Estrella Damm:

  • Primer. Un viatge (transport i hotel) de cap de setmana a les Illes Balears per a dues persones.
  • Segon. Dues nits per a quatre persones en una casa rural a Catalunya (no inclou el transport).
  • Tercer. Dues nits per a dues persones en una casa rural a Catalunya (no inclou el transport).

D’altra banda, amb la col·laboració del fotògraf casteller Dani Seró, el Concurs de Castells comptarà enguany amb la presència a plaça de 22 instagramers i comunitats catalanes amb perfil en aquesta xarxa, que es dedicaran a transmetre el seu punt de vista d’aquest esdeveniment de ressò internacional. D’aquesta manera, les vivències visuals d’aquests apassionats de la fotografia i dels castells es podran gaudir tant a través de l’etiqueta #ElmeuConcurs com directament a través dels seves galeries personals.

Entre tots els perfils convidats oficiament pel Concurs, que s’han seleccionat tenint en compte criteris d’abast i d’especialització fotogràfica, sumen l’extraordinària quantitat de 840.000 seguidors a Instagram, la qual cosa garanteix un gran impacte de l’esdeveniment.

Perfils individuals convidats:

Perfils de comunitats catalanes:

> En aquest enllaç trobareu les bases completes del concurs #ElmeuConcurs

Segells de reconeixement d’administració oberta