Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 El foc i la música, protagonistes un any més de l'entrada al solstici d'estiu

El foc i la música, protagonistes un any més de l'entrada al solstici d'estiu

El foc i la música, protagonistes un any més de l'entrada al solstici d'estiu

A la Capsa de Música podrem gaudir de l’homenatge a David Bowie
07/06/2016


El proper dissabte 18 de juny a la nit engegarà un seguit d’actes que culminaran el vespre de la Diada castellera de Sant Joan, per celebrar l’entrada al solstici de l’estiu. Serà a la Capsa de Música i gràcies a l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) que podrem gaudir de bona música amb l’homenatge a David Bowie, concert organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Música. Paral·lelament, aquella primera nit de juny festiu, despertaran els Ninots de les Foguerades, acompanyats de la Xaranga Band Tocats, que aniran de la plaça del Fòrum a plaça dels Sedassos i a mitjanit, un tast popular i bona música.

I el dijous a la nit arribarà la tradicional revetlla de Sant Joan i Tarragona ho tornarà a celebrar amb la seva imatgeria de foc més espectacular. A la tarda ja hi ha un parell de propostes per als més petits i ja al vespre el foc començarà a ser el protagonista. Amb la foguera encesa al capdamunt de la Rambla, a partir de mitjanit, serà el torn de l’orquestra de versions La Bruixa Express. 

> Accediu al programa complet

Segells de reconeixement d’administració oberta