Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 El grup Mostassa s'endú el 26è premi del concurs musical DOTGN

El grup Mostassa s'endú el 26è premi del concurs musical DOTGN

El grup Mostassa s'endú el 26è premi del concurs musical DOTGN

La Capsa de Música va acollir la final el 19 de novembre
21/11/2016

Aquest dissabte 19 de novembre la Capsa de Música va acollir la final de la 26a edició del concurs musical DOTGN 2016, que comptava amb sis finalistes: Zien Años; Virgili & The Rivals; Et-Co*; The Larvarians; Mostassa i Tyco Brae, acompanyats dels guanyadors de l’any passat, el grup The Krav Maga. Durant la nit cadascun dels grups va tenir opció a fer un concert per demostrar les seves habilitats i captivar el públic i el jurat, i finalment es va endur el premi el grup, amb arrels vallenques, Mostassa.

Els Mostassa, han estat els primers sorpresos en rebre el guardó, ja que no fa ni un any que han començat i ja estan en vies d’editar el seu primer treball discogràfic i no paren de rebre bons elogis. El conseller de Cultura, Josep Maria Prats, ha destacat, en la trobada informal que han mantingut aquest matí, “que el DOTGN ha de servir per donar visibilitat a la gent jove, als músics amb talent que comencen i que amb aquesta primera empenta puguin anar ben lluny”. 

Segells de reconeixement d’administració oberta