Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 El Kesse Zombie, la proposta del Casal de Joves per aquest divendres

El Kesse Zombie, la proposta del Casal de Joves per aquest divendres

El Kesse Zombie, la proposta del Casal de Joves per aquest divendres

L’Espai Jove Kesse es transforma en un passatge del terror carregat de misteris
26/10/2016


El proper divendres, 28 d’octubre, des de les 20 h i fins a les 22 h, el casal de joves es transforma en el “Kesse Zombie”, un passatge carregat de misteris aterradors. L’activitat s’emmarca en el cicle d’actes i espectacles “Escenari obert” i acompanya també les accions i activitats del cicle “La ciutat a cau d’orella”.

El Kesse Zombie posarà a prova les habilitats mentals i físiques dels que hi participin per sobreviure a l’experiència. La proposta tindrà una sèrie de fets inquietants que succeiran dins l’Espai Jove com l’aparició d’uns joves molt estranys, la desaparició d’altres i llum i sorolls que els veïns asseguren sentir a les nits.  L’activitat està coorganitzada per Joves “La Planta” de l’Espai Jove Kesse, Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona, Jove Torralba Teatre, l’Institut Cal·lípolis, Grau de caracterització i maquillatge professional i Rebeka Sánchez. El disseny, guió i caracterització de cadascun dels escenaris, han estat confeccionats amb la participació de més de 30 joves que promouen acció i transformació lúdica i cultural tant a l’Espai Jove Kesse com a diferents punts i programacions de la ciutat.

L’entrada al casal de joves és gratuïta, està dirigida a joves de més de 12 anys i es farà per torns de 20 minuts. Aquesta activitat forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Segells de reconeixement d’administració oberta