Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 El Teler de Llum presenta tres propostes a l'entorn de la il·lustració i el grafisme

El Teler de Llum presenta tres propostes a l'entorn de la il·lustració i el grafisme

El Teler de Llum presenta tres propostes a l'entorn de la il·lustració i el grafisme

La Capsa Ambulant ens apropa al còmic, els Displays s’omplen de la Moderna de Pueblo i a Sant Salvador es poden veure els millors grafits
07/07/2016

Aquest mes de juliol El Teler de Llum proposa sortir al carrer per descobrir d’una banda La Moderna de Pueblo i de l’altra l’evolució dels grafits que s’estan duent a terme a Sant Salvador. Des del projecte Display, la ciutat de Tarragona s’ha omplert de missatges irònics i divertits de la Moderna que fan una reflexió de l’eterna rivalitat entre Tarragona i Reus; ciutat d’on és l’autora. La Mostra d’Art al Carrer, a través de l’Associació Cultural Laboratori Visual, mostraran fins el 30 de setembre el projecte d’aquesta artista que vol trencar prejudicis, revolucionar ments i fins i tot, només divertir amb Dramas modernos de Reus y Tarragona.

D’altra banda, a Sant Salvador l’artista xilè La Robot de Madera està intervenint amb els Murs que Parlen i l’Associació Polígon Cultural per descobrir-nos la seva paleta infinita de colors i el seu caràcter més expressiu que ha donat la volta al món, al que se li sumarà l’equip BYG a partir de demà amb la seva proposta.

I aquest dissabte dia 9 de juliol a la tarda al Bar Cafè La Cantonada es realitzaran dues accions del projecte de mediació cultural La Capsa Ambulant d'Artistes. La proposta gira entorn dels Fanzines i les publicacions autogestionades que a la nostra ciutat gaudeixen d'un dinamisme, diversitat i qualitat extraordinaris. El món del fanzine és un mitjà d'expressió alternatiu que pretén fer arribar idees fugint dels canals tradicionals de difusió, però no sols atendrem als continguts sinó a la seva voluntat estètica amb una mostra del ric panorama local. A les 17.30h es farà un taller i a les 20h una acció pública de mediació cultural amb diferents agents implicats. 

Segells de reconeixement d’administració oberta