Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Els Negritos apadrinen el Gegantó de l'Escola d'Educació Especial Sant Rafael

Els Negritos apadrinen el Gegantó de l'Escola d'Educació Especial Sant Rafael

Els Negritos apadrinen el Gegantó de l'Escola d'Educació Especial Sant Rafael

17/06/2016

 

L’Ajuntament de Tarragona i els Negritos de la ciutat han estat convidats aquest matí a l’Escola d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona, amb motiu de la presentació del nou gegantó Sant Rafael, del qual el Negrito i la Negrita n’han estat nomenats padrins. A banda, el centre també ha presentat un nou Jardí Sensorial. Totes dues accions s’han presentat amb motiu del 50è aniversari de l’escola.

A la doble presentació hi han assistit, a més dels alumnes, el conseller de Cultura de l’Ajuntament, Josep Maria Prats; el diputat delegat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà de la Diputació, Joan Olivella; els diputats Miquel Subirats i Joan Francesc Piqué; la regidora de l'Ajuntament de Tarragona, Mònica Alabart; la directora en funcions de l'Escola, Maite Buyo; la directora del centre, Mar Sendra; la resta de professorat i personal de l'escola, la cap de Cultura de la Diputació, Pilar Casas, i el gerent de l'empresa constructora del gegantó, Aleix Vall. L'acte ha finalitzat amb el cant de l'himne de Sant Rafael i una ballada conjunta del gegantó i els seus padrins, al so de la música de gralla. 

Segells de reconeixement d’administració oberta