• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2016 Enigmes nocturns a l'Estiu Tarragona Jove

Enigmes nocturns a l'Estiu Tarragona Jove

Enigmes nocturns a l'Estiu Tarragona Jove Enigma nocturn. Foto: Ariadna Costa
“Els irregulars de Pilon’s Street” reuneix durant els quatre dimarts de juliol als joves que volen convertir-se durant unes hores en detectius per resoldre casos inspirants en històries locals.
11/07/2016

L’Estiu Tarragona Jove ofereix durant el juliol i l’agost 63 activitats, 35 actes del Festival sota La Palmera i dues exposicions, tot plegat són propostes lúdiques, formatives i culturals adreçades a joves entre 12 i 35 anys.

Una de les activitats destacables són els enigmes nocturns, que sota l’epígraf “Els irregulars de Pilon’s Street” reuneix durant els quatre dimarts de juliol als joves que volen convertir-se durant unes hores en detectius per resoldre casos inspirants en històries locals. Així, demà a les 22 hores, a la porta de l’Antiga Tabacalera, es reuniran els joves  interessats per posar a prova les seves habilitats, astúcia i enginy, per descobrir El cas dels assassinats al riu Tulcis. Més de 30 joves ja van prendre part en la prova pilot del dimarts passat per ingressar a l’equip d’investigació “Els irregulars Pilon’s Street.”

Els nois i noies interessants en participar-hi s’han d’inscriure a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tarraco, 1); l’Espai Jove Kesse (Sant Antoni Maria Claret, 12-14)  o per la  web www.tarragonajove.org

 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal