Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Exhaurides les localitats per a la jornada de diumenge del XXVI Concurs de Castells

Exhaurides les localitats per a la jornada de diumenge del XXVI Concurs de Castells

Exhaurides les localitats per a la jornada de diumenge del XXVI Concurs de Castells

La consellera Begoña Floria ha mostrat la seva satisfacció perquè el procés de venda s’ha desenvolupat sense problemes tècnics
27/07/2016


Les entrades per a la jornada de diumenge 2 d'octubre del XXVI Concurs de Castells s'han exhaurit aquest dimecres, pocs minuts després de posar-se a la venda.

En total s'han venut les 5.200 entrades previstes. S’ha de tenir en compte que l’aforament total per a la jornada de diumenge és de 6.200 localitats. Les mil entrades que avui no s’han ofert es vendran, tal com s'ha fet els anys anteriors, a les colles participants i es reservaran per a compromisos institucionals i publicitaris. Per a la jornada del dissabte 1 d'octubre s'han venut, de moment, 350 localitats.

Cal recordar que en aquesta ocasió s’ha ampliat l’aforament total de la Tarraco Arena Plaça amb prop de 200 espectadors, després de retirar la graderia provisional que s’instal·lava al primer pis i que ara, amb més espai a la zona, permetrà acollir més públic.

A les 10.07 h, 7 minuts després de l'inici de la venda, ja no hi havia possibilitat de comprar més entrades a causa de la forta demanda. No obstant això, en els minuts posteriors s'ha alliberat alguna entrada de gent que les havia reservat però que en el temps establert no havia completat l'operació. Aquesta circumstància és habitual en qualsevol procés de venda. A les 11.10 h ja s'havien exhaurit completament totes les localitats.

La consellera de Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, s'ha mostrat satisfeta pel desenvolupament del procés de venda: "Després de tres edicions amb problemes tècnics importants, en aquesta ocasió les entrades s'han venut sense dificultats rellevants. Una altra cosa és que hi hagi gent que volia entrades i que no les ha pogut adquirir, però com en qualsevol esdeveniment important sempre pot haver-hi més demanda que oferta. En qualsevol cas, animo els aficionats castellers a gaudir de la jornada del dissabte o a seguir la diada per la retransmissió íntegra i en directe que faran Tac 12 i la Xarxa de Televisions Locals".

Segells de reconeixement d’administració oberta