• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2016 Il·lustradors versus escriptors, cara a cara creatiu a la Nit de la Il·lustració

Il·lustradors versus escriptors, cara a cara creatiu a la Nit de la Il·lustració

Il·lustradors versus escriptors, cara a cara creatiu a la Nit de la Il·lustració Fotografia d’una de les edicions anteriors
Aquest dijous l'Espai Jove La Palmera proposa la 4a edició d'una de les cites més esperades del Festival Sota La Palmera
13/07/2016

 

Aquest dijous 14 de juliol l'Espai Jove La Palmera acollirà la quarta edició de la Nit de la Il·lustració, una jornada en què s'hi barrejaran la música, la literatura i, sobretot, la il·lustració. L'acte començarà a les 22 h de la nit (obertura de portes a les 20 h) i estarà dinamitzat pel cantautor tarragoní Oscárboles.

La Nit de la Il·lustració convocarà una selecció de joves creadors dels mons de les lletres i il·lustració per protagonitzar una activitat singular: es proposaran uns temes a l'atzar, els escriptors crearan microrelats relacionats amb aquests temes i els il·lustradors posaran la imatge en directe. Serà, per tant, una oportunitat de trobada i d’intercanvi entre joves que cerquen espais per mostrar la seva obra i espectadors i espectadores que desitgen apreciar i tenir en compte els nous valors culturals de la ciutat.

Entre els escriptors hi participaran Jordi Lleixà, Joan Pons, Albert Ventura, Agnès Llorens, Maria Roig, Tomeu Tomàs Torrell i Xavi Salsench. I a la banda de l’equip d’il·lustració hi prendran part Helena Blay, Zeus, Neus Planelles, Arnau Casanoves, Desirée Castella, Sara Porres, HernanenH, Tamara Huete, Alba Domingo, Lara Gombau, Cristina Toro, Francesc Escriche i Heidy Ramírez.

La Nit de la Il·lustració és una iniciativa del col·lectiu Grups d'Amics de la Nit de la Il·lustració format exclusivament per coorganitzar aquest esdeveniment. L’edició 2016 ha comptat amb una alt nivell de cogestió i notable participació en el disseny i planificació de l’acte. La fórmula de producció d’aquest esdeveniment va millorant cada cop més la seva projecció local. Especialment, pel seu poder catalitzador i per assolir bons resultats any rere any.

La Nit de la Il·lustració tindrà lloc en el marc del Festival Sota La Palmera, organitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona amb el suport i assessorament de Vòrtex Produccions, Genovesa Narratives Teatrals, l’Espai de Dansa Evohé i TAC 12 com a mitjà col·laborador. La programació forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal