Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Inici inscripcions de l'Estiu Tarragona Jove

Inici inscripcions de l'Estiu Tarragona Jove

Inici inscripcions de l'Estiu Tarragona Jove

Més de 60 activitats programades on destaca la sèrie “els irregulars de pilon’s street” i la visita de Joan Dausà
07/06/2016

El dimecres 8 de juny, a partir de les 10h del matí, s’activa el programa d’inscripcions de les activitats d’Estiu TarragonaJove. Els joves a partir de 12 anys podran accedir a la consulta dels tallers i cursos programats sota la catalogació d’àmbits diversos com esports i aventura; circ, màgia i teatre; música i dansa; idiomes i creació literària; manualitats, arts plàstiques i visuals; informàtica i noves tecnologies, cuina creativa; i la caixa d’eines i habilitats.

Un dels plats forts d’aquest ESTIU TARRAGONAJOVE tindrà lloc el dimecres 6 de juliol a les 19.30h. L’Espai Jove la Palmera acollirà un acte-xerrada de Joan Dausà, polifacètic músic, actor i creatiu, per conversar sobre els ets i uts de la seva trajectòria artística que l’han fet transitar per dedicacions professionals com la de fer d’speaker i presentador d’espectacles, interpretar el Krust al Club Super3, actuar en sèries de televisió i composar cançons que l’han portat a guanyar un Premi Gaudí i omplir el Palau de la Música durant 2 nits consecutives.

Un any més també es manté l'aposta per set casals temàtics que, sota l'etiqueta 'Tarragonajove plus' i al llarg d'una setmana, permeten aprofundir de manera intensiva en propostes diverses: teatre i acció, joc i espai creatiu, circ i funambulisme, escriptura creativa, màgia i il·lusionisme, robòtica i aplicacions i rol i enginy.

L’Estiu Jove de TarragonaJove ofereix aquests mesos de juliol i agost 63 activitats que, sumades a les 2 exposicions i als 35 actes del Festival Sota La Palmera, conformen una oferta d'un centenar de propostes formatives, lúdiques i culturals adreçades al jovent de 12 a 35 anys. El cicle es renova novament estrenant un 70% de les seves propostes respecte l'any passat. En total s'ofereixen 2.000 places que abasten múltiples àmbits: circ, màgia, teatre, cuina, noves tecnologies, idiomes i creació literària, arts plàstiques i visuals, esports, etc.  La programació forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Les inscripcions es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça imperial tarraco,1) de dimarts a dijous de 9 a 14, (divendres fins les 13h) i dimarts i dijous, també de 16.30 a 19h. L’Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21h.

Segells de reconeixement d’administració oberta