Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 La 4a edició d'El Fotògraf Convidat es clou amb una exposició col·lectiva

La 4a edició d'El Fotògraf Convidat es clou amb una exposició col·lectiva

La 4a edició d'El Fotògraf Convidat es clou amb una exposició col·lectiva

Els 12 fotògrafs participants exposaran al Cafè La Cantonada a partir del dia 14 de desembre
12/12/2016


El proper 14 de desembre, a les 19.30 h, al Cafè La Cantonada, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “El Fotògraf Convidat 2016”, que reunirà les sèries dels 12 fotògrafs participants en aquesta acció de Tarragona Cultura. La mostra clourà la quarta edició d’una iniciativa que el programa 3.0 de Cultura, Festes i Patrimoni va posar en marxa el 2013 a les seves xarxes socials, des d’on cada mes ha convidat un instagramer a mostrar, amb cinc imatges, la seva visió de la cultura, de l’art i de la fotografia.

Des de l’any 2013, que es va iniciar el projecte, ja han estat 45 els fotògrafs que han triat un aspecte relacionat amb aquests temes i n’han articulat una petita sèrie. Aquesta experiència ha permès descobrir, d’una banda, una gran diversitat de mirades sobre realitats comunes i, de l’altra, talents mig amagats que, de fet, gràcies a les xarxes, podem gaudir dia a dia. Ha estat així com Tarragona Cultura ha acomplert dos dels objectius que té: el de promoure la creació artística i, alhora, el de difondre-la i projectar-la.

Enguany els autors participants han estat: Jordi Bresó, Kepa Fuentes, Marta Quismondo, Araceli Fortuny, Pere Pulido, Alfons Ros, Valle García, Jordi Brú Martorell, Elena Gavaldà, Isaias Mena, Josefina Subirats i Javier Viñas. L’edició ha estat eclèctica, més lliure i laxa pel que fa a la tria de la temàtica, perquè s’ha preferit que els fotògrafs s’expressessin sense condicionants, còmodament en el seu estil i enfocament. D’altra banda, al blog de Tarragona Cultura (http://tblog.tarragona.cat) es poden recuperar les entrevistes que s’han publicat amb motiu de la presentació de cadascun, les quals reuneixen reflexions molt interessants sobre la imatge, la cultura i les xarxes socials, sobre la manera com cadascú d’ells concep la fotografia.

Les 12 sèries es podran veure exposades, totes juntes, al Cafè La Cantonada fins al 9 de febrer i posteriorment passaran per tots els Centres Cívics. En l’acte d’inauguració, comptarem amb la presència dels autors.

> Tots els fotògrafs convidats i les seves sèries es poden consultar en aquest enllaç.

> Vídeo-resum de 2016.

Segells de reconeixement d’administració oberta