Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 La Capsa de Música presenta la programació de maig

La Capsa de Música presenta la programació de maig

La Capsa de Música presenta la programació de maig

Es segueix apostant per la formació i per les propostes musicals 'made in Tarragona'
La Capsa de Música presenta la programació de maig L'aMt organitza un taller de fotografia de concerts
09/05/2016

Des de l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) aquest mes s’engega la nova línia Música en Marxa i surt pel territori amb propostes musicals “made in Tarragona”. A més, es segueix apostant per la formació amb una nova edició del taller de fotografies de concerts. Des de la Capsa de Música i l’aMt s’està treballant i preparant el concert de tribut per celebrar el Dia Internacional de la Música del mes de juny, amb un homenatge a David Bowie.

 

Capsa i Cinema Rock

“Crazy heart” (Scott Cooper, 2009).

19 de maig, consumició mínima obligatòria.

Jeff Bridges va guanyar l’Òscar al millor actor per la seva interpretació d’un cantant country que ja ha deixat enrere els seus anys daurats. Gran banda sonora produïda per T-Bone Burnett.

 

Capsa i Música en Marxa

Xavier Pié i MACC a la VI mostra de l’AMPB a la Bisbal del Penedès,

21 de maig, 22:00 h gratuït.

Música en Marxa és un nou projecte de l’aMt, però sorgit fa anys des de la mateixa entitat i que aquest any rellancen des de la Capsa com espai d’emissió amb la voluntat d’ajudar a formacions a portar els seus repertoris fora del seu àmbit d’actuació més immediat. En aquest cas, en conveni amb l’Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP) i per la seva VI edició de la Mostra de Música que es celebrarà al pati de l’escola de la Bisbal del Penedès.

 

Capsa i Tac12
26 de Maig, 16h.

Diferents formacions musicals de quilòmetre zero, pugen a l’escenari de la Capsa de Música per gravar les seves actuacions musicals i que després sortiran al programa Auditori 1.2 amb sendes entrevistes per donar-se a conèixer ells i les seves creacions musicals.

 

Capsa i Formació: Taller de fotografia de concerts
28 maig de 10h a 14h, preus: socis aMt / ATF gratuït, 10€ no socis.

Es tractaran els temes bàsics de la fotografia de concerts, reptes que planteja aquest tipus de fotografia i quines tècniques podem fer servir; es dedicarà una part del taller a l’edició de fotografies i s’inclourà una petita menció a la fotografia amb els mòbils i l’enregistrament de vídeos.

Amb inscripció prèvia a: oam@musicstgn.com

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta