Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 La programació de març de la Capsa de Música s'emmarca en el jazz i el dixie

La programació de març de la Capsa de Música s'emmarca en el jazz i el dixie

La programació de març de la Capsa de Música s'emmarca en el jazz i el dixie

'The Blues Brothers', Fronterazul i Tgn Hot Trio, entre els noms protagonistes
02/03/2016

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) engega un mes de març amb l’impuls de donar una vegada més valor i oportunitats als autors musicals de la ciutat i del territori, donant també embranzida a la tasca educativa engegada els mesos anteriors, ja que presenta noves trobades amb alumnes de la ciutat; ja que la música educa en valors, crea nous públics i persones més sensibles amb la cultura en general.

La programació de març és la següent:

CAPSA i CINEMA ROCK dia 17 a les 20.30h.
Entrada gratuïta amb consumició mínima obligatòria.

The Blues Brothers (John Landis, 1980). La gamberrada que va transformar John Belushi i Dan Aykroid en els profetes de la música negra, amb aparicions de James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin i John Lee Hooker.

Projecció en VOSE.

 

DIXIE i ESCOLES A LA CAPSA, dia 18 al matí.

Aquest primer “Dixie i escoles a la Capsa” està adreçat als alumnes de cicle superior (5è i 6è de Primària). Es realitzarà una visita a la Capsa de música i es farà una masterclass dels instruments i la formació d’un grup que actua en directe. Aquesta activitat es realitzarà en horari lectiu, comprès entre les 9.30 i les 13h. En aquest cas es proposa fer una nova sessió emmarcada en el Festival Dixie, amb l’escola Torreforta i amb acompanyament del grup de flamenc i jazz Fronterazul.

 

CAPSA i DIXIE FLAMENCO JAZZ CLUB, dia 18 a les 23:30h
5€ amb consumició mínima inclosa.

Fronterazul és la primera formació a aquest nou cicle dins el  Festival Dixie. Neix com a laboratori experimental per a músics de flamenc/jazz que col·laboren buscant un so propi. El 2013 es troben els músics Manuel Carmona i Samuel García, i comença a forjar-se la banda creant una música d'arrel flamenca, bevent d'influències del jazz, groove o de la música brasilera, però sense perdre mai de vista el caràcter mediterrani.

  • Samuel García García, Trompeta, Flugel i Violí
  • Manuel Carmona Olmos, Guitarra Flamenca
  • Benji Habichuela, Percussionista
  • Nene Maya, Contrabaix, Baix Elèctric

 

CAPSA i DIXIE JAZZ CLUB, dia 19 a les 18.30h
5€ amb consumició mínima inclosa.

Tgn Hot Trio és la segona formació al nou cicle dins el Dixie. Formació inspirada en el trio de Lester Young, que treballa un repertori extens i variat, format principalment per temes dels anys 40 i 50. La combinació d'aquests tres instruments dóna al conjunt una sonoritat diferent: a l'impuls enèrgic de la bateria s'afegeix el fons harmònic i rítmic del piano, alhora que dialoga amb el saxo soprano. Un del objectius d'aquests tres intèrprets és que la seva música arribi tant als amants del Jazz com als que mai han presenciat un concert d'aquest gènere.

  • Xavier Pié, saxo soprano
  • John Style, piano
  • Quim Solé, bateria

 

Segells de reconeixement d'administració oberta