Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 L'Ajuntament inverteix 30.000 euros en millores de la Casa de la Festa

L'Ajuntament inverteix 30.000 euros en millores de la Casa de la Festa

L'Ajuntament inverteix 30.000 euros en millores de la Casa de la Festa

Les obres són de caràcter estructural i museístic i es duran a terme aquest mes de desembre
L'Ajuntament inverteix 30.000 euros en millores de la Casa de la Festa La Casa de la Festa romandrà tancada a partir del dia 12 de desembre.
09/12/2016

 

Amb motiu de la proximitat de les dates nadalenques, com cada any La Casa de la Festa romandrà tancada per descans del personal que hi treballa i per l’absència de visites guiades de les escoles. Així mateix, enguany s’aprofitarà aquest descans per dur a terme la darrera fase de restauració de La Casa donada la necessitat d’arranjar diversos elements, així com d’actualitzar-ne el contingut.

Hi haurà tres accions destacades: la primera és d’obra i correspon a la reconducció de les aigües pluvials de la coberta per una nova xarxa de recollida, amb canonades de pvc i l’abocament posterior a la xarxa de clavegueram. Les altres dues accions fan referència al contingut expositiu i són, d’una banda, la realització dels peus de fusta per als Nanos i substitució dels anteriors, ja malmesos, i de l’altra, l’actualització de totes les músiques que es reprodueixen en format mp3 de la Sala dels Balls.

Altres accions de petita envergadura que es duran a terme seran la inclusió del nom del Perpetuador del 2016 en el mur corresponent, la dotació de material a les vitrines de la Sala dels Balls i també la confecció i incorporació al conjunt expositiu d’un maniquí del Ball de Diables.

Els treballs s’executaran des del tancament de la Casa de la Festa, aquest diumenge 12 de desembre, fins a la seva obertura, que es preveu per a la segona setmana de gener de 2017. El pressupost de què es disposa és de prop de 30.000 euros.

Segells de reconeixement d’administració oberta