Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 L'Espai Jove Kesse activa el projecte Crek, gimnàs de la creativitat

L'Espai Jove Kesse activa el projecte Crek, gimnàs de la creativitat

L'Espai Jove Kesse activa el projecte Crek, gimnàs de la creativitat

08/11/2016

Durant quatre dissabtes als matins, des del 12 de novembre i fins el 3 de desembre, l’Espai Jove Kesse obre el Gimnàs de la Creativitat. Inicialment, es fomentaran sessions de joc i dinàmiques per tal de promoure l’autonomia creativa dels joves. Amb això, el casal de joves municipal guanya un sala i un nou recurs dedicats a laboratoris experimentals amb la intenció de contribuir en la generació d’iniciatives i propostes individuals i grupals.

Què és la creativitat? I per a què serveix? Sóc una persona creativa? Com puc ser-ho (més)? Aquestes són algunes preguntes que trobaran resposta en aquest taller, “Crek, el gimnàs de la creativitat”. A través de dinàmiques vivencials es donarà un impuls al desenvolupament del talent latent o ocult, potenciant competències que contribuiran a reforçar el perfil cap a la creativitat, la motivació i la capacitat d’iniciativa. Les sessions seran impartides per Mikel Morlas (Doeria) des d’una metodologia pensada en la facilitació de diverses experiències d’interacció amb coneixements i contextos. Les sessions s’iniciaran i es finalitzaran amb dinàmiques de caire lúdic i corporal. La major part del temps de cada sessió, hi haurà una sèrie de dinàmiques guiades que treballaran el desenvolupament de la creativitat.

Per qui vulgui formar part del Gimnàs de la Creativitat, cal que s’inscrigui a www.tarragonajove.org o directament, s’apropi a l’Espai Jove Kesse de dimarts a dissabte, de 17 a 21h i formalitzar la seva inscripció. Aquesta  iniciativa es realitza amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Direcció General de Joventut.

Segells de reconeixement d’administració oberta