Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 L'Espai Jove Kesse obre les portes al Nadal

L'Espai Jove Kesse obre les portes al Nadal

L'Espai Jove Kesse obre les portes al Nadal

La 6a edició del CasalXNadal tindrà lloc el 22, 23 i del 27 al 30 de desembre
30/11/2016

El 22, 23 i del 27 al 30 de desembre el casal de joves municipal ofereix una programació especial per a joves de 12 a 35 anys amb propostes innovadores que poden anar des d’un taller de zometool a un scalextric comandat per un parell de bicicletes estàtiques. La 6a edició del CASAL X NADAL reunirà un conjunt de tallers, aventures i espais de joc algun dels quals són especialment projectats per l’Espai Jove Kesse i dirigit a la població jove de Tarragona.

Des del primer dia, qualsevol persona jove tindrà en cessió sales i materials com les parets d’escalada, sales d’assaig artístic, fotografia, jocs de taula i  jocs esportius. Simultàniament, un experimentat cuiner realitzarà amb un taller d’elaboració i degustació de dolços de Nadal. Les activitats més destacades seran els patrons i figures tridimensionals “Cubecraft”, la geometria i construcció del “Zometool lab”, les competicions i partides convocades per “Nintenderos”, el taller i micro obert de beatbox a càrrec del jove “Niz”, els viatges al món virtual i altres realitats augmentades, la possibilitat de crear les teves aplicacions per a mòbil i un tobogan gegant carregat de fortes emocions.

A la vegada, el Casal x Nadal també acull propostes formatives de format monogràfic i/o intensiu com és el cas del curs de manipuladors/es d’aliments. L’accés a les activitats és gratuït, no obstant això, serà necessari entrar amb la targeta kesse. Aquesta targeta es pot demanar per web www.tarragonajove.org o bit.ly/targetakesse i presencialment, a l’Espai Jove Kesse.

Amb una intencionalitat clara d’ajustar l’obertura dels serveis en funció de les necessitats i ritmes dels i les joves, la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, prepara des de fa 6 anys una opció lúdica, formativa i educativa per tal d’oferir un espai de diversió i expressió juvenil continuat durant les vacances de Nadal. L’acció de mantenir obert el servei permetrà donar a conèixer l’equipament i les seves oportunitats a molta gent jove que encara no en té constància. El sistema de portes obertes permet l’accés a la totalitat de l’espai per així fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) i compta amb el suport de més de 15 entitats i col·lectius joves implicats en el disseny, programació i realització de les activitats. Per més informació i accedir a les activitats amb inscripció es recomana reservar plaça a www.tarragonajove.org

> Accés a la programació completa

 

Segells de reconeixement d’administració oberta