Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 L'Espai Kesse ofereix un taller de realitat virtual

L'Espai Kesse ofereix un taller de realitat virtual

L'Espai Kesse ofereix un taller de realitat virtual

L’activitat l’impartirà Petits Enginyers i regala unes ulleres de realitat virtual a cada participant
03/08/2016

En el marc del programa d’activitats Estiu Tarragona Jove 2016, la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, i amb la coorganització de Petits Enginyers, proposa per demà dijous, 4 d’agost, de les 19 a les 21h el taller INPUT RV- realitat virtual a l’Espai Jove Kesse. Taller obert a la descoberta i funcionament de la realitat virtual mitjançant la novetat de les cardboard i l’aplicació mòbil. Aquesta activitat té cost de 5 euros i inclou unes ulleres google cardboard d’obsequi. Està dirigida a joves a partir de 12 anys i requereix d’inscripció prèvia.

Les inscripcions es poden realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça imperial tarraco,1) de dimarts a dijous de 9 a 14, (divendres fins les 13h) i dimarts i dijous, també de 16.30 a 19h. L’Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21h.

La programació d’activitats ESTIU TARRAGONAJOVE forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Segells de reconeixement d'administració oberta