• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2016 L'Estiu TarragonaJove desperta amb la 2a Batecada

L'Estiu TarragonaJove desperta amb la 2a Batecada

El grup de Joves Promotors de Salut i entitats tarragonines oferiran espais de taller, joc i espectacle per la defensa de les llibertats sexuals
30/06/2016

El pròxim dissabte 2 de juliol, a partir de les 19h i fins les 22.30h, tindrà lloc a l’Espai Jove la Palmera la 2a edició de la BATECADA, EL DESPERTAR DE L’ESTIU TARRAGONAJOVE. L’entrada és gratuïta i està oberta a tots els públics.

La tarda començarà amb una proposta de diversos tallers orientats a la presa de consciència dels drets fonamentals que cal preservar davant les discriminacions per raó d’orientació sexual i identitat de gènere. A l’espai La Palmera s’habilitaran espais de joc al voltant dels drets com el de la informació, a l’expressió sexual emocional, a l’autonomia,  a la integritat sexual i la seguretat del cos, a l’educació sexual comprensiva, a la privacitat sexual i a l’experimentació i el plaer sexual. Aquest circuit dedicat al reconeixement dels drets fonamentals, es clourà amb la participació de la periodista Laura Casas la qual llegirà el manifest impulsat pel moviment LGBTI.

L’acte final de la festa comptarà amb un component reivindicatiu i sensibilitzador per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. Una tasca impulsada de manera contínua durant anys per les entitats LGBTI.

La Batecada compta també amb sessions de zumba a càrrec de Lorena, el DJ Enzo Conigliari i balls de percussió amb la batucada de Torreforta “Engrescats”. Com a fi de festa, a partir de les 21.30h, hi haurà l’actuació del grup cambrilenc La Tortuga Que Nunca Tuve.

Aquesta festa és una iniciativa de JOVES PROMOTORS DE SALUT, ESPAI JOVE DE SALUT (Serveis Municipals de Joventut, i Prevenció de les Addiccions de l’Ajuntament de Tarragona), H20 i ASSEXORA’TGN. Aquest acte forma part del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums amb el suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal