Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 L'increïble Human Beatboxer "Pulmón" aquest Nadal a l'Espai Jove Kesse

L'increïble Human Beatboxer "Pulmón" aquest Nadal a l'Espai Jove Kesse

L'increïble Human Beatboxer "Pulmón" aquest Nadal a l'Espai Jove Kesse

La 6a edició del CasalXNadal tindrà lloc el 22, 23 i del 27 al 30 de desembre
20/12/2016

La programació d’aquest CASAL X NADAL confirma la presència de Dani Pulmón com un dels atractius musicals dintre la cultura hip hop, de ressò internacional i una de les activitats més impactants entre les 20 opcions previstes. El dijous 29 de desembre de les 16.30 a les 18.30h el jove virtuós percussionista de veus i sons modulats a base de loops, oferirà un taller i una exhibició final a l’Espai Jove Kesse. Pulmon és un improvisador, un beatboxer, un homenatge al poder de la veu humana. Les seves sessions úniques creades amb la veu sonen a electro-swing, funk, samba, reggae, drum&bass, trap, hip-hop, techno, tràngol i qualsevol altre estil del que sigui capaç. El barceloní ha sonat al Festival Eivissa Roots, Rototom Sunsplash i Sónar Kids, entre d’altres. Ha compartit escenari amb grups i Djs nacionals i internacionals com Balkan Beatbox, Skatalites, Caravan Palace, Alpha Blondie, Goran Brekovic, DJ Vadim, Elisa do Brazil, Rapsusklei, Canteca de Macau, Eskorzo, Macaco o Jaume Sisa.

El CasalXNadal obrirà portes els dies 22, 23 i del 27 al 30 de desembre amb una programació especial per a joves de 12 a 35 anys amb propostes innovadores que poden anar des d’un taller de zometool a un scalextric comandat per un parell de bicicletes estàtiques. Des del primer dia, qualsevol persona jove tindrà en cessió sales i materials com les parets d’escalada, sales d’assaig artístic, fotografia, jocs de taula i  jocs esportius. Simultàniament, un experimentat cuiner oferirà un taller d’elaboració i degustació de dolços de Nadal.

Les activitats més destacades seran els patrons i figures tridimensionals “Cubecraft”, la geometria i construcció del “Zometool lab”, les competicions i partides convocades per “Nintenderos”, el taller i micro obert de beatbox a càrrec del jove “Niz”, els viatges al món virtual i altres realitats augmentades, la possibilitat de crear aplicacions per a mòbil i un tobogan gegant. A la vegada, el Casal x Nadal també acull propostes formatives de format monogràfic i/o intensiu com és el cas del curs de manipuladors/es d’aliments.

L’accés al Casal x Nadal és gratuït, no obstant això, serà necessari entrar amb la targeta kesse. Aquesta targeta es pot demanar per web www.tarragonajove.org o bit.ly/targetakesse i presencialment, a l’Espai Jove Kesse. Amb una intencionalitat clara d’ajustar l’obertura dels serveis en funció de les necessitats i ritmes dels i les joves, la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, prepara des de fa 6 anys una opció lúdica, formativa i educativa per tal d’oferir un espai de diversió i expressió juvenil continuat durant les vacances de Nadal. L’acció de mantenir obert el servei permetrà donar a conèixer l’equipament i les seves oportunitats a molta gent jove que encara no en té constància. El sistema de portes obertes permet l’accés a la totalitat de l’espai per així fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) i compta amb el suport de més de 15 entitats i col·lectius joves implicats en el disseny, programació i realització de les activitats. Per més informació i accedir a les activitats amb inscripció es recomana reservar plaça a www.tarragonajove.org

Segells de reconeixement d’administració oberta