• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2016 S'obren les inscripcions per l''Experimenta!' Espai de recerca, innovació i formació en arts escèniques i visuals

S'obren les inscripcions per l''Experimenta!' Espai de recerca, innovació i formació en arts escèniques i visuals

Els cursos es realitzaran al Teatre Auditori del Camp de Mart, entre el 17 d’octubre de 2016 i el 31 de maig de 2017 i les inscripcions es poden fer entre el 26 de setembre i el 7 d’octubre.
14/09/2016

Un any més l’Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona, organitza el laboratori d’innovació escènica ExperimentA! El projecte compta amb la coordinació artística i pedagògica de Zona Zàlata i Genovesa narratives teatrals. Els objectius dels diferents cursos i tallers són aprendre a expressar-se, a treballar en grup, a ser creatius, desenvolupar-se emocionalment i intel·lectual i controlar el propi cos i veu. El projecte està plantejat com un laboratori d’aprenentatge permanent, a través de l’experimentació, on l’alumne decideix el nivell d’implicació i el temps que hi pot dedicar.

La formació està estructurada en blocs de continguts, pràctics i teòrics. La principal novetat d’aquesta edició és l’activitat Laboratori: Teatre i educació, que es realitzarà els dimarts. Està plantejada com un espai de creació, recerca i investigació teatral al voltant de les arts escèniques i l’educació com a eina de formació integral de la persona. Aquest curs, de 60 hores de duració entre gener i maig, tindrà un cost de 60 euros.

Els cursos es realitzaran al Teatre Auditori del Camp de Mart, entre el 17 d’octubre de 2016 i el 31 de maig de 2017. Aquesta formació en arts escèniques i visuals és oberta tant a persones de la comunitat universitària com a ciutadania en general, tot i que per als alumnes de la URV, el preu és més baix. Els interessats poden inscriure’s als diferents cursos del 26 de setembre al 7 d’octubre, al Departament de Cultura situat a l’Antiga Audiència, en horari de 19 a 20.30 h.

 

Més informació: http://www.experimentateatre.com/

 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal