Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Presentació de l'etiqueta del nou vermut casteller i del joc 'El crack casteller'

Presentació de l'etiqueta del nou vermut casteller i del joc 'El crack casteller'

Presentació de l'etiqueta del nou vermut casteller i del joc 'El crack casteller'

Es farà la diada de Sant Jordi al Teatre Tarragona
21/04/2016

El vestíbul del Teatre Tarragona acollirà aquest dissabte 23 d’abril al migdia la presentació de l'etiqueta del Vermut Casteller, obra de la vilafranquina Carla Elías i que serà la imatge gràfica d'aquest nou producte de Vermuts Miró durant la temporada castellera 2016. Serà un acte obert a tothom, on hi participarà a més l'Ajuntament de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, ja que el Vermut Casteller és un producte llicenciat de la Marca Castells.

D'aquesta manera, a les 12h es descobrirà l'etiqueta i es farà entrega a la guanyadora del xec de 300€ i el seu pes en vermut, de manera que s'haurà de pesar per saber els litres exactes que s'emportarà cap a Vilafranca. Per celebrar la posada al mercat de la primera ampolla del Vermut Casteller, Miró convidarà a una copa als assistents.

A més, l'acte del Teatre Tarragona servirà també per donar a conèixer el joc de taula El Crack Casteller, un trivial casteller que s'ha convertit en una realitat gràcies al micromecenatge i l'ajuda de moltes colles castelleres. El joc ha comptat amb un grup assessor per a les preguntes i just dissabte es farà una demostració amb participants del Trivial Casteller de Tarragona Ràdio de la passada temporada.

Segells de reconeixement d’administració oberta