Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Programació d'abril a la Capsa de Música

Programació d'abril a la Capsa de Música

Programació d'abril a la Capsa de Música

Aquest mes d’abril la Capsa de Música posa l’èmfasi en el treball amb les persones, els enamorats per la música i els músics
Programació d'abril a la Capsa de Música L'Escola Solc participarà d'una master-class musical d'Oscarboles el dia 15 d'abril
06/04/2016

Aquest mes d’abril la Capsa de Música posa l’èmfasi en el treball amb les persones, els enamorats per la música i els músics i ho fa com a plató de televisió, com a escola, com a petit cinema i com escenari per als músics. El programa és el següent:

 

CAPSA i AUDITORI 1.2, 14 d’abril 16h

Els grups de música de la ciutat i del camp de Tarragona, tenen ara l’oportunitat d’utilitzar l’escenari de la Capsa de Música com a plató televisiu, per fer enregistraments per Tac12 tv. Les bandes d’aquest mes, pujaran a l’escenari per enregistrar uns quants temes de les seves autories per a la posterior difusió a la televisió i a la xarxa. Fem servir aquesta nova i fluida eina que és la Capsa de Música com a motor d’expansió i publicitat de les seves composicions.

 

CAPSA i FORMACIÓ

ESCOLES A LA CAPSA amb l’escola SOLC, 15 d’abril 10.30h

L’Escola SOLC visitarà la Capsa de Música i participarà d’una master-class musical d’Oscárboles, músic i cantautor tarragoní.

 

CAPSA i CINEMA ROCK: Los chicos con las chicas (Javier Aguirre, 1967), 21 d’abril 20:30h, consumició mínima obligatòria.

Los Bravos, el conjunt espanyol més internacional dels 60, també van protagonitzar la seva particular “A Hard Day’s Night”.

 

CAPSA i JAZZ CLUB TGN HOT TRIO -banda estable Capsa-, 30 d’abril, 18:30h, 5€

El retorn als escenaris de la banda que va triomfar al passat festival de Dixieland, i torna ja com a banda estable. Tgn Hot Trio compta amb tres mestres, dels més prolífics i virtuosos músics de les nostres terres. Sonaran temes clàssics versionats en clau de jazz. Xavier Pié, saxo soprano; John Style, piano elèctric i Quim Solé, bateria.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta