• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2016 Risc i El Teler de llum projecten el film 'Oleg y las raras artes' demà a la Casa Canals

Risc i El Teler de llum projecten el film 'Oleg y las raras artes' demà a la Casa Canals

20/06/2016


El Teler de Llum juntament amb la programació de cinema del cicle RISC presenten demà dimarts 21 de juny a les 19.30 h a Casa Canals el film Oleg y las raras artes. La projecció anirà seguida d'un fòrum amb el seu director, Andrés Duque.

Des de l’aparentment senzill pla inicial, veiem clar què ens oferirà el film: Oleg, sol davant la càmera relatant-nos una història inconnexa, caòtica, plena de petites anècdotes, excentricitats, punts de vista únics i sortides de geni, tot envoltat de gran bellesa barroca. Fins que arriba a la sala on es troba el famós piano de l’Hermitage (el piano daurat de Nicolau II, que només pot tocar Oleg), s’asseu a la cadira, apropa les seves fràgils mans a les tecles, i es fa la màgia.

Nen prodigi del gran conservatori de Leningrad, músic de cambra del mateix Stalin, i censurat durant dècades, Oleg Karavajchuk és un geni de la música, un intèrpret únic, compositor de músiques de pel·lícules de directors de culte. Amb una vida fora del comú, les seves històries són inesgotables, tant com la seva peculiar manera d’anar-les desgranant. El cineasta Andrés Duque, davant d’aquesta figura incomensurable, decideix que el més adient és deixar-se portar pel seu geni, mostrar-lo sense filtres, canalitzant la seva singularitat i deixant-nos sorprendre a tots.

World Premiere al Festival de Rotterdam
Gran Premi al Festival Punto de Vista de Pamplona
Premi Talents al D’A. Festival de Cinema d’Autor de Barcelona

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal