Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2016 Tarragona Cultura proposa redescobrir elements artístics interessants de la ciutat

Tarragona Cultura proposa redescobrir elements artístics interessants de la ciutat

Tarragona Cultura proposa redescobrir elements artístics interessants de la ciutat

Es fa a través d’una nova iniciativa d’Instagram
08/06/2016


L'Ajuntament de Tarragona, a través del seu programa 3.0 Tarragona Cultura, ha engegat una nova acció a Instagram per promocionar la cultura i la ciutat. Aquesta vegada, la iniciativa gira al voltant d’elements artístics que configuren el paisatge urbà de la nostra ciutat. A través de #PassejantperTGN, cada setmana se’n destacarà un; ja siguin façanes interessants arquitectònicament, fonts, escultures, baranes, etc., i es contextualitzaran amb dades rellevants per conèixer-los una mica millor. Es destacaran elements urbans artísticament i culturalment interessants que no siguin els monuments històrics més coneguts de la ciutat.

D’altra banda, per tal d’acomplir els objectius d’aconseguir la participació i de fomentar la creativitat i, en la línia que des de Tarragona Cultura es va seguint, per tal de recollir també recomanacions ciutadanes, l’acció es completa demanant als usuaris d’aquesta xarxa que etiquetin les seves fotos d’aquesta temàtica, de manera que cada setmana se’n destacarà una i a finals de mes la gent votarà la que més li agradi. Per tal de donar un incentiu més, des de @patrimonigencat s’oferirà un passi anual per a 2 persones per als monuments i museus que gestionen a tot Catalunya, un premi atractiu que de ben segur animarà la gent a etiquetar les seves imatges.

Finalment, totes aquestes imatges s’aniran geolocalitzant en un mapa virtual que podrem trobar aquí i que s’anirà construint al llarg de l’any. Cap al novembre està previst organitzar un o dos “instawalks” (visites) en alguns punts del mapa.

> Trobareu tota la informació a: http://tblog.tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta