Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2017 L'Espai Kesse tanca per vacances després de rebre 15.000 visites en el que portem de 2017

L'Espai Kesse tanca per vacances després de rebre 15.000 visites en el que portem de 2017

L'Espai Kesse tanca per vacances després de rebre 15.000 visites en el que portem de 2017

L’equipament reobrirà el 12 de setembre i el divendres 15 donarà la benvinguda a la nova temporada amb una Festa Holi
17/08/2017


L’Espai Jove Kesse tancarà les seves portes aquest divendres, 18 d’agost, a les 21 hores, i marxarà de vacances fins al proper dimarts 12 de setembre. Després de l’horari especial d’estiu, el Kesse tornarà al seu horari habitual: de dimarts a dissabte a la tarda. En els vuit mesos i mig que portem de 2017, l’Espai Jove Kesse ha rebut més de 15.000 visites. Els principals usos, com és habitual, han sigut els dels joves que accedeixen a la primera planta de l’edifici, el casal de joves on es duen a terme accions d’oci i de lleure educatiu, així com les assistències a les activitats trimestrals que organitza el Servei Municipal de Joventut i les cessions d’espais i materials del Kesse mitjançant el Carnet Tarragonajove. També hi ha hagut un increment dels actes que han estat organitzats directament per entitats, col·lectius i persones joves que han comptat amb l’Espai Jove Kesse per dur a terme els seus actes oberts al públic. Al llarg d’aquests mesos de 2017, ja hi han hagut més de vint actes d’aquest tipus.

L’Espai Jove Kesse és un centre educatiu, cultural i de lleure per a joves. Enguany el Kesse ha acollit 60 activitats relacionades amb la cultura: sis exposicions, set concerts, dos espectacles de dansa, un espectacle de màgia, quatre obres de teatre, una projecció de cinema, un càsting de la Tàrraco Film Office, 23 tallers i quinze actes diversos més (xerrades, conferències, instal·lacions artístiques...). Entre altres, han passat per aquest equipament juvenil l’actor David Verdaguer, els alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de l’Escola d’Art de Tarragona i el cantautor El Artriste.

Pel que fa a la tasca educativa, el Kesse ha ofert al llarg d’aquests mesos unes programacions trimestrals carregades de tallers d’habilitats personals; esports i aventura; circ, màgia i teatre; música i dansa; idiomes i creació literària; cinema, arts plàstiques i visuals; informàtica i noves tecnologies; i cuina. A banda, també s’han organitzat aules temàtiques de teatre, llengua japonesa i cuina, així com el Casal X Setmana Santa.

El nou curs s’iniciarà amb una Festa Holi, la festa hindú dels colors, que se celebrarà el divendres 15 de setembre, de 17 a 20.30 h, al Pati de l’Espai Jove Kesse. L’entrada serà gratuïta però condicionada a l’aforament, i la mencionada festa dels pols de colors es completarà amb discjòqueis, balls d’estil Bollywood, un canó d’escuma i efectes especials.

Una de les principals novetats del nou curs escolar seran les noves aules temàtiques, un total d’onze, que es duran a terme les tardes de dimarts a dissabte a l’Espai Jove Kesse. Aquestes aules, per les quals ja s’ha obert el període d’inscripcions a través del web tarragonajove.org, són: coach personal, conversa en anglès, creació i autoproducció d’espectacles, cuina, japonès (iniciació i aprofundiment), teatre, manualitats, multiesport, i jocs i lleure. A banda de les aules temàtiques, hi haurà l’habitual programació trimestral de tardor, que es podrà consultar a partir del 28 de setembre, el mateix dia en què s’obren les inscripcions als tallers.

Segells de reconeixement d’administració oberta