• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
 • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
 • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
 • Facebook de Tarragona Cultura
 • Twitter de Tarragona Cultura
 • You Tube de Tarragona Cultura
 • Instagram de Tarragona Cultura
 • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 300 actuacions en els tres primers mesos de "Tarragona patrimoni, músics al carrer"

300 actuacions en els tres primers mesos de "Tarragona patrimoni, músics al carrer"

300 actuacions en els tres primers mesos de "Tarragona patrimoni, músics al carrer" Foto: Mauri
El nou programa cultural per promoure la música en viu ja compta amb 20 músics i 6 bandes acreditats Divendres, 26 d’octubre, el Teatre Tarragona acull la festa de cloenda de temporada
23/10/2018

El nou programa cultural «Tarragona Patrimoni, músics al carrer» ha programat 300 actuacions en els primers tres mesos en funcionament i ha lliurat 20 acreditacions a músics i 6 a bandes. Aquest estiu, l’Ajuntament ha posat en marxa aquesta iniciativa per estimular i fomentar la música als carrers de la ciutat, de manera regulada. «L’acollida ha estat molt bona, en aquests primers mesos hem pogut gaudir de petites actuacions musicals de qualitat a punts emblemàtics de la ciutat, garantint tant la convivència com l’expressió artística», ha explicat la consellera de Cultura, Begoña Floria. I ha afegit: «Per celebrar-ho farem una cloenda de la temporada que, al mateix temps, serà un reconeixement a la tasca professional de tots els músics que hi han participat, convidant-los a oferir un concert al vestíbul del Teatre Tarragona el divendres 26 d’octubre». Així, pujaran a l’escenari 10 dels músics que han tocat als carrers de la ciutat en el marc de «Tarragona Patrimoni, músics al carrer»; serà una activitat gratuïta i oberta a tota la ciutadania.

La consellera ha assegurat: «Continuarem apostant per aquesta iniciativa durant tot l’any, perquè la música en viu i de proximitat tingui presencia a la ciutat i que els nostres carrers siguin aparador dels músics emergents amb tot el seu potencial creatiu i també els professionals, els amateurs, els vinculats a centres de formació, etc.» Per participar-hi cal formar part del registre de músics amb autorització per interpretar música al carrer i així poder fer una reserva per actuar en algun dels punts establerts que poden acollir interpretacions musicals. L’activitat dels músics que actuen al carrer es fa en els punts autoritzats i en els horaris i les condicions de participació que s’estableixen en aquest nou programa.

Des de la conselleria de Patrimoni, Cultura i Festes, s’han identificat 19 punts d’actuació repartits per tota la ciutat on els músics i grups acreditats poden tocar amb reserva prèvia:

 1. Rambla Nova, coca central davant del Teatre Metropol.
 2. Plaça del Fòrum.
 3. Passeig de les Palmeres.
 4. Plaça Corsini.
 5. Plaça de les Cols.
 6. Portal del Roser.
 7. Pla de la Seu.
 8. Plaça de la Font, prop de les escales de l’Ajuntament.
 9. Plaça del Rei.
 10. Carrer Comte de Rius, cantonada carrer August.
 11. Plaça Verdaguer.
 12. Plaça Imperial Tàrraco, davant estació d’autobusos.
 13. Passeig d’Espanya, davant estació de RENFE.
 14. Rambla Lluís Companys, prop de la plaça de la Generalitat
 15. Rambla Campclar.
 16. Plaça Constitució de Bonavista.
 17. Plaça del Tarragonès, davant del Centre Cívic de Torreforta.
 18. Plaça de la Sardana de Sant Pere i Sant Pau
 19. Plaça de l’Església Sant Salvador.

 

Tota la informació del programa aquí.

 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal