• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 Al març arrenca la programació estable de la Capsa de Música

Al març arrenca la programació estable de la Capsa de Música

Al març arrenca la programació estable de la Capsa de Música Imatge: British Guitar
09/03/2018

Aquest mes de març la Capsa de Música inicia la seva programació estable de primavera. L’aMt ofereix un seguit de propostes amb l’objectiu de dinamitzar i donar valor a la cultura musical de la ciutat. A més dels concerts a l’equipament, continua la col·laboració amb TAC12 per donar a conèixer les noves formacions musicals de Tarragona.

 

INSTITUTS A LA CAPSA. CURTS DE LLET 2018 + NOVENA SENDA

16 març, 23:30h gratuït

L’INS Pere Martell d’Imatge i So faran la seva celebració dels seus “Curts de Llet 2018”.  I què proposen? Música en directe amb un concert d’una banda de rock de casa, i l’entrega de premis dels documentals que s'hauran mostrat amb anterioritat a l'Antiga Audiència.

Novena Senda és un grup de Hard Rock / Rock Gòtic / Post-Punk que sorgeix arran de la dissolució d'un antic grup de versions. Després de trobar un nou bateria i un baixista definitiu, el conjunt es dedica a compondre i a fer els seus primers concerts amb els seus temes propis. Amb un ampli repertori de composicions originals i amb un bon nombre de concerts darrere com a experiència.

Novena Senda són: David Arroyo (guitarra); Edu Migueles (bateria); Miquel Puerto (baixista) i Enzo Ferrer (cantant).

 

CAPSA i AUDITORI 1.2

22 març, tarda

Des de l’aMt es treballa perquè la Capsa de Música sigui molt més que una sala de concerts a l’ús. I per això es renova el compromís amb TAC 12 i amb els nous grups de Tarragona, oferint l’espai de la Capsa de Música per gravar fins a tres temes de les seves autories, que serviran després com fil argumental amb una entrevista al plató dels mateixos creadors musicals. D’aquesta manera, donar-los a conèixer a la ciutadania i al Camp de Tarragona emetent-ho en el programa Auditori 1.2 de Tac12.

 

CAPSA i BLUES. BRITISH GUITAR BLUES INVASION

24 març, 23 h 5€

Trio tan poderós en directe com el seu nom indica. Els BGBI són una banda de tribut als tres anys en què el genial músic Jimi Hendrix va ser a la ciutat de Londres i a on es va trobar una escena incendiaria i revolucionaria amb els Cream, els Beatles, The Who, Jeff Beck, Jimmy Page, els Stones… Els BGBI interpretaran els clàssics del rock i el blues que van conviure en aquell temps i també els grans temes de Jimi Hendrix.

British Guitar Blues Invasion (BGBI) són: Moncho Grau (bateria i veu); Jaime Candel (baixista i veu) i Miguel Zanón (guitarrra i veu);

 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal