• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 Avui, a les 10 h, es posen a la venda les entrades del Concurs de Castells

Avui, a les 10 h, es posen a la venda les entrades del Concurs de Castells

Avui, a les 10 h, es posen a la venda les entrades del Concurs de Castells Concurs de Castells 2016. Foto: David Oliete.
Per a la jornada de dissabte hi haurà disponibles un total de 4.080 entrades. Mentre que, per a la jornada de diumenge, seran un total de 3.680 entrades per a graderia i 1.050 localitats per al primer pis.
31/07/2018

Avui dimarts, 31 de juliol, es posen a la venda les entrades del Concurs de Castells per a les jornades del dissabte 6 i del diumenge 7 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça.

A partir de les 10 h del matí es faran públiques, a través de les xarxes socials oficials del Concurs, els enllaços de les pàgines web per accedir a la venda d'entrades des d'on es podrà realitzar la compra de fins a un màxim de 4 entrades per persona.

El director del Concurs de Castells, Xavier González, ha detallat que per al dissabte 6 d'octubre, es posen a la venda un total de 4.080 entrades de la graderia, deixant-ne 360 per a les colles i 300 per a patrocinadors i promocions. Per a la jornada del diumenge, també a la graderia i partint de l'aforament de 4.740 localitats, es posen a disposició del públic 3.680 entrades i deixant-ne 760 per a les colles i 300 per als patrocinadors. I pel que fa a les localitats del primer pis, que compta amb un aforament de 1.200 places, 1.050 es posen a la venda i les altres 150, es reserven per als patrocinadors.

Pel que fa al preu de les entrades, el de la jornada del dissabte serà de 5 € i el del diumenge, tant les de la graderia com les del primer pis, s'incrementen en 2 € respecte al preu de les entrades del Concurs del 2016. Aquest increment és degut a l'augment de la taula de premis per així recompensar i valorar l'esforç, el compromís, la manutenció i els desplaçaments de les colles.

Cal recordar que l'accés al certamen de Torredembarra és gratuït.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal